- For dumt når 14-åringer roper Judas

I kveld vil Bergdølmo stilne LSK-fansen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Direkte kl. 19.00: Lillestrøm - Strømsgodset

(Dagbladet.no): 10 år etter at André Bergdølmo forlot Lillestrøm til fordel for Rosenborg, blir han fortsatt møtt med Judas-rop når han gjester Åråsen.

I et intervju med Dagbladet for to år siden innrømmet veteranen at mishagsytringene hadde påvirket spillet hans negativt.

Den tida er forbi, sier Bergdølmo, som håper å påføre LSK-fansen den ultimate ydmykelsen i kveld ved å selv bli matchvinner. - Jeg vil helt sikkert få høre det, men jeg bryr meg ikke. Det blir nok stille når jeg gjør 1-0 for Godset på straffespark i det 89. minutt, sier Bergdølmo spøkefullt til Drammens Tidende.

Bergdølmo scoret for øvrig på straffespark mot nettopp LSK i det motsatte oppgjøret i vårsesongen, da han sikret 1-1 for et Godset-lag som måtte spille 80 minutter med én mann mindre.

Massesuggesjon

Årsaken til Kanarifansens misnøye med Bergdølmo skyldes ikke bare overgangen til RBK, men like mye måten det skjedde på.

I Adresseavisa ble han nemlig sitert på at han hadde bløffet på seg en selgerjobb i Trondheim for å bli løst fra kontrakten med Lillestrøm - noe Bergdømo har nektet hardnakket for.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer