For en fangst!

Ytterst på Andøy samler Høken hele bygda med stor idrettsglede. I år førte engasjementet dem helt til topps i Klubben i mitt hjerte.

TIL TOPPS: Høken sanket stemmer med trålere i Klubben i mitt hjerte - og vant sin klasse. Foto: Tony Gulla Sivertsen/ www.tonygulla.com
TIL TOPPS: Høken sanket stemmer med trålere i Klubben i mitt hjerte - og vant sin klasse. Foto: Tony Gulla Sivertsen/ www.tonygulla.com Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Her kan du sjekke topp 100 i hver klasse

BLEIK/OSLO (Dagbladet): - Det er helt fantastisk!

Fotballeder Odd-Gustav Korneliussen har allerede samlet en liten kjerne av trofaste når Dagbladet ringer for å gjøre seiersintervjuet. Sportsklubben Høken har gått helt til topps i Klubben i mitt hjerte, og jubelen står i taket i klubbhuset på Bleik, ytterst på Andøy i Vesterålen.

- Dette kommer utrolig godt med. I kveld er det årsavslutning, og da skal dette bli behørig feiret, roper gjengen rundt bordet.

Bygger golfbane 75 000 kroner i utstyr hjelper godt for en klubb som drives på dugnad med små sponsormidler. For selv om Høken er liten, har klubben store planer.

Fotball, ski, turmarsj, badminton, basketball, volleyball, innebandy, paintball, alt dette driver de med allerede.

Det siste påfunnet er golfbane ut mot havgapet. En tilflyttet pensjonist som har tatt initiativet, Raimo Törmä.

- Vi har hatt tett kontakt med golfforbundet, de har vært og sett på området her og sier det er helt ideelt for golf. I løpet av to år skal vi få en ni-hullsbane her oppe, forteller han.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer