- For en idiot

Ferguson ber om at journalist får sparken.

NÅDELØS: Sir Alex Ferguson mener journalisten som mente morgendagen ikke tilhører Federico Macheda og resten av Uniteds unggutter, skulle hatt sparken. Foto: REUTERS/Phil Noble
NÅDELØS: Sir Alex Ferguson mener journalisten som mente morgendagen ikke tilhører Federico Macheda og resten av Uniteds unggutter, skulle hatt sparken. Foto: REUTERS/Phil Noble Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| LONDON (Dagbladet): Sir Alex Ferguson gir Manchester Uniteds unggutter en ny sjanse mot Tottenham i morgen. De som tør å kritisere laguttaket må regne med å bli kalt idioter.

Den norske 17-åringen Joshua King er yngstemann i troppen Sir Alex Ferguson har valgt ut til ligacupmøtet med Tottenham tirsdag kveld. King debuterte for Manchester Uniteds førstelag mot Wolverhampton i en tidligere runde i høst.

Det er ofte gjennom denne turneringen klubbens talenter får sjansen til å bevise at de har noe å fare med. Magnus Wolff Eikrem (19) har også lagt et meget framgansrikt år bak seg, men romsdalingen har slitt med voksesmerter i høst, og er ikke med i morgen.

- Skuslet bort sjansen

Det er derimot unggutter som Rafael da Silva, Gabriel Obertan, Darron Gibson, Federico Macheda og Danny Welbeck. De spilte alle sammen fra start da Manchester United sparte de største stjernene i Champions League-tapet mot Besiktas sist onsdag.

Etterpå vanket det kritikk fra blant annet The Independent:

«Dette var en mulighet for noen unge fotballspillere til å bevise sin verdi for manageren, og det var en mulighet de virkelig skuslet bort. Med dette som bevis: Morgendagen tilhører ikke dem», skrev avisa.Artikkelen konkluderte i ordene:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer