Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

For en måned siden var Stian Sivertzen alvorlig syk. I dag ser han X Games i Oslo

Fått permisjon fra sykehuset.

(Dagbladet): I dag er det Big Air i Tøyenparken, og der dukket snowboard-profilen Stian Sivertzen (26) opp.

For en drøy måned siden kom meldinga om at snowboard-profilen Stian Sivertzen var lagt inn på sykehuset. Tilstanden var alvorlig, og Sivertzen var ikke ved bevissthet.

Syv dager senere våknet snowboardkjøreren opp, og helsetilstanden ble beskrevet som stabil, men alvorlig. Det viste seg at 26-åringen ble behandlet for en alvorlig infeksjon i kroppen, og hele snowboardmiljøet støttet utøveren. Under X Games i Aspen lovte de andre å kjøre for Stian.

- Jeg bor på sykehuset, men har fått permisjon, sa Sivertzen til TV2, og la til at han venter på resultater fra prøver som er tatt på sykehuset.

Han synes det var hyggelig å være tilbake i miljøet, og gleder seg til å se konkurransen. Nå venter en lang vei tilbake for profilen.

- Jeg har mistet tolv kilo muskler, fortalte han TV2 i sitt første intervju siden han var døden nær i januar.

TO ÅR SIDEN: For to år siden var Sivertzen i Sotsji. I år fryktet man for livet til 26-åringen. Foto: Lise Åserud / NTB scanpix
TO ÅR SIDEN: For to år siden var Sivertzen i Sotsji. I år fryktet man for livet til 26-åringen. Foto: Lise Åserud / NTB scanpix Vis mer