For et come- Beck!

Etter 73 minutter viste David Beckham fram silkefoten sin igjen på Old Trafford i går, og avgjorde kampen mot Birmingham.

23. august var sist gang United-tilhengerne så 27-åringen lage mål i Premier League.

Med to strake nederlag hadde Manchester United-manager Alex Ferguson gjort det helt klart foran matchen: Bare seier var godt nok til å henge med i ligatoppen. David Beckham og forsvarskjempen Rio Ferdinand var endelig tilbake i startoppstillingen. Drøye 67000 fikk det de var kommet for: Seier og Beckham-scoring.

- Jeg syns det var en strålende opptreden av spillerne, og til tider spilte vi briljant, sier en lettet Ferguson til Uniteds hjemmeside.

Flott lobb

David Beckham og en strålende opplagt Juan Sebastian Veron koste seg fra første sekund, og det var kombinasjonen mellom midtbaneelegantene som førte til 2- 0-scoringen. Veron sendte av gårde en lekker 50-meterspasning til en Beckham på løp bak borte-forsvaret. Alene med keeper valgte han å lobbe fra 22 meter. Birmingham-keeper Nico Vaesen var hjelpeløs i forsøket på å rygge.

- David timet løpet veldig bra, sier sir Alex.

- Jeg trodde han ville gått litt lenger med ballen, men lobben var flott.

Manchester United mønstret hele stjernegalleriet, minus en tåskadd Ruud van Nistelrooy. Midtbanen med David Beckham, Roy Keane, Juan Sebastian Veron og Paul Scholes valset over tafatte Birmingham-spillere i første omgang. Udyktighet og arroganse foran mål gjorde at hjemmefansen måtte vente hele 37 minutter på scoring. Den var derimot av den lekre sorten:

Veron spilte gjennom Mikael Silvestre, som la ballen tvers over forsvaret og rett på hodet til Beckham. Headingen traff foten til Diego Forlan, som sendte ballen i vinkelen fra sju-åtte meter.

Manchester United- Birmingham

Premier League, Manchester United- Birmingham 2- 0 (1- 0)

Mål: Forlan (37), Beckham (73)

Tilskuere: 67640

Utrolig Barthez

Etter Uniteds totaldominans i første omgang, lot hjemmelaget Birmingham komme farlig inn i kampen. Bare en utrolig Fabien Barthez sørget for at det ikke både ble utlikning og borteledelse.

Klokka 17.05 i dag håper Manchester United-spillerne at Liverpool vil reise seg mot Arsenal.

- De har en meget god statistikk på Highbury, sier Sir Alex Ferguson.

- La oss håpe den fortsetter i dag.

GLITRER IGJEN: David Beckham blir gratulert av Ole Gunnar Solskjær etter den flotte scoringen.