Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

For ett år siden lå de nest sist. Nå kjemper de om mesterligaplass

- Jeg våkner midt på natta og drømmer om mesterligaen.

DRØMMER OM MESTERLIGAEN: West Ham har gått fra nedrykksstrid til å kjempe i Premier League-toppen. Klubbeier David Sullivan tror «Hammers» kan ta seg til mesterligaen. Foto: AFP PHOTO / JUSTIN TALLIS
DRØMMER OM MESTERLIGAEN: West Ham har gått fra nedrykksstrid til å kjempe i Premier League-toppen. Klubbeier David Sullivan tror «Hammers» kan ta seg til mesterligaen. Foto: AFP PHOTO / JUSTIN TALLIS Vis mer

West Ham har gått fra nedrykksstrid til å kjempe i Premier League-toppen. Klubbeier David Sullivan tror «Hammers» kan ta seg til mesterligaen.

London-laget har overrasket med mye godt spill og solide resultater. Der Sam Allardyces mannskap for akkurat ett år siden lå nest sist på tabellen, befinner West Ham seg nå på en femteplass og holder lag som Arsenal, Tottenham og Liverpool bak seg.

Før søndagens kamper er West Ham ett poeng bak Southampton på fjerdeplassen som gir mesterligakvalifisering.

- Det ville vært fantastisk om vi, Swansea eller Southampton hadde klart å ende blant de fire beste. Det har vært de samme lag i toppen altfor lenge. Hvis noen av oss klarer det, vil det gi drømmer og håp til enhver fotballsupporter, sier Sullivan til Daily Telegraph.

- Jeg tror ikke man kan holde Chelsea, Manchester City eller Manchester United utenfor denne sesongen. Arsenal blir antakelig laget å slå i kampen om fjerdeplassen, og det er en formidabel oppgave. Jeg våkner midt på natta og drømmer om mesterligaen, men samtidig er jeg en realist, tilføyer han.

Nettopp Arsenal kommer søndag på besøk til Boleyn Ground. West Ham har ikke slått London-rivalen siden april 2007.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media