Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Lionel Messi:

For fire år siden kjøpte Messi huset til naboen. Nå avslører lagkameraten hvorfor

Messi orket ikke mer av naboene.

KJØPTE NABOHUSET: Lionel Messi ville ikke høre på naboenes bråk, og kjøpte like greit huset. Foto: AFP PHOTO / JORGE GUERRERO / NTB SCANPIX
KJØPTE NABOHUSET: Lionel Messi ville ikke høre på naboenes bråk, og kjøpte like greit huset. Foto: AFP PHOTO / JORGE GUERRERO / NTB SCANPIX Vis mer

(Dagbladet): Barcelona-stjerna Lionel Messi (29) har spilt seg inn i fotballhjerter verden over, etter sin utrolige magi med lærkula.

Argentineren har vært i den spanske storklubben siden 2001, og har sammen med kona Antonella Roccuzzo og sønnene Thiago og Mateo, bosatt seg i Castelldefels i Barcelona-området.

For fire år siden kom det fram at Messi hadde utvidet tomten sin, etter å ha kjøpt naboens hus. Nå letter lagkamerat Ivan Rakitic på sløret og forteller at bakgrunnen til Messis tomtutvidelse skyldes bråkete naboer.

Kjøpte huset for å være i fred

Det er i et intervju med kroatiske Novi List, gjengitt av britiske Daily Mail, Rakitic forteller at naboenes husbråk ble for mye for fotballstjerna.

- «Leo» måtte kjøpe huset deres så han kunne være i fred. Heldigvis har jeg aldri hatt slike problemer selv, sier Rakitic til Novi List.

Ifølge Diariogol, som først skrev om huskjøpet i 2013, hadde naboene leid ut noen av rommene i huset, som resulterte i nye leieboere som spilte høy musikk og oppførte seg frekt.

Tok seg til finale

Barcelona ligger for tiden på andreplass på tabellen i Primera División. Etter to tap og seks uavgjort ser det tøft ut mot Real Madrids ene tap og fire uavgjort, men ingenting er umulig.

Spesielt ikke siden Real Madrid gikk på sitt første tap på lenge mot Sevilla for tre kamper siden. Mellom de to lagene skiller det ett fattig poeng, men Barcelona har to kamper mer spilt enn Cristiano Ronaldo og hans Real Madrid.

I Copa del Rey har det gått mye bedre for Barcelona enn Real Madrid. I går tok de seg til finalen i turneringa etter 3-2 sammenlagt mot Atlético Madrid, mens Real Madrid røk ut etter 3-4 sammenlagt mot Celta.

I finalen møtes Barcelona og Alavés, som slo Celta, onsdag kveld.

BONUSSYSTEM: Gameweek-panelet har fått besøk av programleder, komiker og skuespiller Håvard Lilleheie. De diskuterer blant annet et utskjelt bonussystem, og tenner et lys for en Fantasy-legende som ikke lenger er en must-have på spillet. Video: Per Ervland Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling