Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

For første gang har RBK med seg tre politifolk på tur

- Det er ganske risky supportere her.

TAR INGEN SJANSER: Rosenborg tar ingen sjanser med sine egne supportere foran dagens bortemøte med polske Legia Warszawa, og har tatt med tre politifolk for å passe på dem. 
Foto: Gorm Kallestad / Scanpix
TAR INGEN SJANSER: Rosenborg tar ingen sjanser med sine egne supportere foran dagens bortemøte med polske Legia Warszawa, og har tatt med tre politifolk for å passe på dem. Foto: Gorm Kallestad / Scanpix Vis mer

Rosenborg frykter bråk i torsdagens kamp mot Legia Warszawa i europaligakvalifiseringen og har tatt med seg tre politifolk til Polen.

Politiet skal sitte sammen med Rosenborg-supporterne på tribunen, skriver Adresseavisen. Supporterne oppfordres til ikke å bruke RBK-effekter utenfor stadion før kampen.

- Det er første gang vi er så mange som tre fra politiet på en bortekamp. Men vi tar ingen sjanser. Det er ganske «risky» supportere her, sier Håkon Jørgensen i politiet til Adresseavisen.

Han er innsatsleder på turen og har reist først og fremst for å få oversikt før returmøtet på Lerkendal.

- Vi kommer til å gjøre som mot AIK (for to år siden). Bortesupporterne får en kortside alene på Lerkendal, med en egen inngang. Vi kommer også til å holde et øye med dem før kampen. Vi frykter vel først og fremst at de vil fyre opp en del bluss, og at de har en historie med at gjenstander havner på banen, noe som går ut over spillernes sikkerhet, sier Jørgensen.

- Det er samtidig viktig å påpeke at folk ikke skal være engstelige for å dra til Lerkendal. Vi er godt bemannet og er godt forberedt. Folk bør komme for å støtte laget ved å være i klart flertall på tribunen, legger han til.

Returkampen spilles 30. august.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media