For første gang med Zucca på laget kan Rangers gå glipp av et NHL-sluttspill

Det går mot at New York Rangers for første gang med Mats Zuccarello i laget og under Alain Vigneaults ledelse ikke når et NHL-sluttspill.

MISTER NHL-SLUTTSPILLET? New York Rangers ligger an til å miste NHL-sluttspillet. Foto: Kostas Lymperopoulos/CSM
MISTER NHL-SLUTTSPILLET? New York Rangers ligger an til å miste NHL-sluttspillet. Foto: Kostas Lymperopoulos/CSM Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Årets sesong kan bli klubbens dårligste på ni år. I 2009/10-sesongen var sist gang New York Ranges ikke tok seg til sluttspillet. Laget sanket bare 87 poeng på 82 kamper i grunnserien, men det var sesongen før Mats Zuccarello kom til klubben.

Nå har den «lille» nordmannen spilt 455 kamper og notert seg for 101 mål og 210 assist.

Langt opp

Med ni kamper igjen av sesongen har laget bare tatt 72 poeng. Det er 12 poeng opp til New Jersey Devils som har siste «wild card»-plassen.

Forrige gang laget tok hjem Stanley Cup-trofeet var i 1994, da Mark Messier kunne løfte den svære pokalen med 4-3 sammenlagt over Vancouver Canucks.

Laget spilte finale mot Los Angeles Kings i 2014, men der ble det tap med 1-4 i kamper. I fjor røk laget ut for Ottawa Senators i annen runde.

Tok tak

New York Rangers-ledelsen har tidlig skjønt at årets sesong ikke blir noen suksess. Det ble tatt tidlig grep med tanke på framtiden. Foran den siste overgangsfristen som gikk i slutten av februar ble mange av lagets høyt gasjerte stjerner solgt og byttet med bedre valg under kommende NHL-utvelgelser (draft).

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer