Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut
Du leser nå Dagbladet Pluss

Novak Djokovic Wimbledon

For første gang siden 2011 er tennisstjerna utenfor topp to i verden: - Han har mistet krigerevnen

Perfeksjonisten Novak Djokovic har ofret mye for å nå toppen. Men til Wimbledon kommer en versjon av serberen som ikke er helt lik den vi er vant med å se.

IKKE I TOPPFORM: Novak Djokovic er utenfor topp to på verdensrankingen for første gang siden 2011. Selv er han klar over at han ikke spiller på sitt beste. Foto: James Marsh/BPI/Shutterstock/REX/Shutterstock
IKKE I TOPPFORM: Novak Djokovic er utenfor topp to på verdensrankingen for første gang siden 2011. Selv er han klar over at han ikke spiller på sitt beste. Foto: James Marsh/BPI/Shutterstock/REX/Shutterstock Vis mer

(Dagbladet): Mandag starter den prestisjetunge Wimbledon-turneringa, en av de fire Grand Slam-turneringene. Med er serbiske Novak Djokovic, som har vunnet den gjeve turneringa tre ganger (2011, 2014, 2015).

Men til Wimbledon kommer en Djokovic som ikke ligner helt på seg selv. 30-åringen er riktignok fortsatt nummer fire på verdensrankingen, men har slitt så langt i sesongen. Hans eneste seier kom i Qatar på nyåret, ellers har han gått på overraskende tidlige exiter i både US Open og French Open.

For første gang på seks år er han utenfor topp to på verdensrankingen.

- Jeg har slitt med nivået i tennisen. Jeg spiller ikke på mitt beste, og det er jeg klar over. Men jeg må være positiv. Det måtte skje før eller senere, og jeg er glad det skjedde - for nå må jeg stille spørsmål til meg selv. Jeg vet at ting endrer seg, jeg er 30, ikke 20, og det må jeg tilpasse meg, sier Djokovic til BBC.

Prøv Pluss for 1 krone

Få tilgang på egne premiumartikler, videodokumentarer, eAvisa og Magasinet.

1 UKE

PRØV PLUSS

1 kr

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)

KJØP 1 UKE

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 UKE 1 kr Fornyes automatisk til 55,-/uke

*Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris (55,-/uke) etter tilbudsperioden. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes automatisk til 99,-/måned)

KJØP 1 MÅNED

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 MÅNED 99 kr Fornyes automatisk til 99,-/måned

*Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris (99,-/måned) når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

1 ÅR

LES LENGRE - BETAL MINDRE

795 kr

(Fornyes automatisk til 795,-/år)

KJØP 1 ÅR

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 ÅR 795 kr Fornyes automatisk til 795,-/år

Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris (795,-/år) når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

  • Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

VELKOMMEN TIL

Dagbladet Pluss

Takk for at du har kjøpt tilgang på Dagbladet Pluss
For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement
anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Du har allerede et gyldig abonnement.

For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement, anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Kjøpet ble avbrutt

Du valgte å kansellere kjøpet. Din konto ble ikke belastet. Vil du prøve igjen?