Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- For første gang siden januar kan jeg lange ut uten smerter. Fantastisk

Endelig smertefri trening for Henrik Ingebrigtsen.

FORNØYD:  Henrik Ingebrigtsen. Foto: NTB Scanpix
FORNØYD:  Henrik Ingebrigtsen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Henrik Ingebrigtsen kan for første gang på nesten ett år trene uten å kjenne smerte.

Storebror Ingebrigtsen slet hele forrige sesong med smerter i beina etter å ha slitt med en vond tå. Han ble først operert etter OL i Rio. Nå kan Sandnes-løperen melde om at han for første gang siden i januar i fjor kan trene uten smerter.

"Fremdeles ikke perfekt, men en stor forbedring fra i sommer. Og for første gang siden januar kan jeg lange ut uten smerter. Fantastisk!!", skriver han Instagram-konto.

Broren Filip tok seg av EM-tittelen i Amsterdam i sommer og Henrik tok bronse. Mens Filip ble diskvalifisert fra OL ble Henrik, med tydelige smerter, se seg klart slått i semifinalen på 1500 meter.

På grunn av tåproblemet måtte han endre på løpesettet sitt. Dette førte igjen til at han fikk problemer med hamstringen. Det var snakk om en kronisk betennelse på baksiden av låret.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling