Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- For god for Leeds

Mark van Bommel er på ønskelista i en rekke Premier League-klubber, men kan være sikker på at Leeds strøk navnet hans i dag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Eirik Bakkes klubb er en av mange som skal være interessert i den nederlandske midtbanespillere. Arsenal er en annen, og i går ble det hevdet at at Highbury-laget har en intensjonsavtale med spilleren. Det ble seinere avvist av PSV.

I kveld møter Leeds den nederlandske klubben i Uefa-cupen, og før avspark røper i hvert fall van Bommel at han ikke skriver under for Leeds.

Det hadde han nok ikke fått lov til heller etter disse uttalelsene:

- Leeds er ikke store nok for meg. Jeg vil ha et lag som alltid er i Champions League. Nå må jeg spille bra slik at PSV Eindhoven slår ut Leeds av Uefa-cupen og jeg klarer å få meg et klubbskifte til England, sier van Bommel.

Midtbanespilleren legger dermed inn en åpen søknad om overgang til enten Manchester United, Liverpool eller Arsenal - toppklubbene de siste årene.

- Jeg vil spille i Premier League. Det er mitt store mål og dette er sjansen jeg har. Jeg må imponerer dersom jeg skal sikre meg en feit kontrakt med en Premier League-klubb, sier han til Sky Sports.

(Dagbladet.no)

Hele Norges coronakart