For høye på pæra?

Det mener Roy Keane.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Ikke uventet fikk Steve McClaren hardest medfart av den engelske pressen i dag. Som forventet fikk han også sparken i frokosttimene i dag, men Sunderland-manager Roy Keane gir først og fremst spillerne skylda for at England går glipp av sitt første sluttspill siden 1994.

For i skjebnekampen på Wembley gjorde Kroatia akkurat det de hadde annonsert på forhånd at de ville gjøre- vise at de er et bedre lag enn England.

Keane synes det var påfallende å se hvor mye tryggere kroatene var med ballen.

- De (engelskmennene) har hjertet og lidenskapen, men det får deg bare et stykke på vei. Du må også være teknisk god nok til å behandle ballen. De beste nasjonene, de som alltid kvalifiserer seg og vinner turneringer, har de ferdighetene, sier Keane ifølge PA.

- Når det er sagt, har England noen strålende spillere, legger han til.

Tidligere i år har Keane gjort seg bemerket ved å skjelle ut veike fotballproffer som lar parterne bestemme hvor de skal spille. Nå går han igjen til angrep på holdningene til England-stjernene.

- Studerer du noen av spillerne og den engelske leiren, og dette er bare min mening, er det for mange egoer der - for mange som er høye på pæra. Om du blir revet med av litt suksess er du i trøbbel. Når jeg ser på den engelske leiren ser de ikke til å være en glad gjeng, og kroppsspråket deres er ikke bra, mener Keane.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer