For hver 9. involvering scoret den tidligere Chelsea-stjerna ett mål

Jarstein og Skjelbred spilte nye 90 minutter i Hertha-seier.

HAT-TRICK: Salomon Kalou ble Hertha Berlins avgjørende spiller med tre scoringer mot Hannover. Foto: Scanpix
HAT-TRICK: Salomon Kalou ble Hertha Berlins avgjørende spiller med tre scoringer mot Hannover. Foto: ScanpixVis mer

• Hannover - Hertha Berlin 1-3 (0-1)
(Dagbladet): Hertha Berlin ligger på 4. plass i Bundesliga etter å ha vunnet 3-1 borte mot Hannover i kveld. Den tidligere Chelsea-spilleren Salomon Kalou ble det tyske hovedstadslagets store helt, med tre scoringer.

Kalou ordnet både 0-1 i første omgang og 0-2 en time ut i oppgjøret, før Hannover reduserte på et straffespark 20 minutter før full tid. Bortelagets ivorianske spiss var imidlertid ikke ferdigscoret, og noterte seg for et hat-trick med sitt tredje for dagen helt på tampen av kampen.

Foruten scoringene var ikke Kalou spesielt mye involvert. Det viser også statistikken som fortalte om bare 27 touch på ballen da han satte inn 1-3.

Samtidig kan landslagssjef Per-Mathias Høgmo konstatere at Rune Almenning Jarstein og Per Ciljan Skjelbred spilte nye 90 minutter for Hertha. Sistnevnte la som vanlig ned en massiv innsats på Herthas midtbane, mens Jarstein opptrådte selvsikkert - både med ballen i beina og i hendene.

Jarstein var også nær ved å redde straffesparket fra Hiroshi Kiyotake, men Hannover-stjernas skudd var akkurat utenfor nordmannens rekkevidde.

Kiyotake og Hannover må dog avfinne seg med at laget ligger helt nede på en 14. plass på tabellen.