FEM UTEN SEIER: Wolverhampton-trener Ståle Solbakken merker at presset på ham og laget øker med hver kamp der det ikke blir seier. 
Foto: SAM BAGNALL / NTB SCANPIX
FEM UTEN SEIER: Wolverhampton-trener Ståle Solbakken merker at presset på ham og laget øker med hver kamp der det ikke blir seier. Foto: SAM BAGNALL / NTB SCANPIXVis mer

- For hver kamp vi ikke får med oss noe blir det mer alvorlig

Fem strake uten seier for Solbakken.


Ståle Solbakken innrømmer at Wolverhampton er inne i en «tøff periode» etter nok en kamp uten seier.

Etter gårsdagens 1-2-tap borte mot Hull står Wolves med fem seriekamper uten seier (0-2-3). Ikke siden Blackburn ble slått 1-0 på bortebane 6. oktober har det tidligere storlaget maktet å ta tre poeng.

- Vi er inne i en dårlig periode for øyeblikket når det gjelder poeng. Og for hver kamp hvor vi ikke får med oss noe så blir det mer alvorlig, sier Solbakken til wolves.co.uk.

- Presset øker I perioden før landskamppausen sto laget med fem seirer av seks mulige. Etterpå har det meste gått imot.

- Presset blir større for hver kamp. Dette er tøffe tider, men vi må takle det og komme oss gjennom det. Etter landskamppausen mener jeg vi kunne tatt poeng i alle kampene foruten den mot Burnley.

Solbakken omtaler tapet mot Hull som helt unødvendig.

- Det var et unødvendig tap for de skapte knapt sjanser. Jeg mener vi var det beste laget i lange perioder, men så scoret de på et frispark da muren ikke sto riktig. Det hadde vært en jevn 1. omgang, og jeg tror de scoret på sitt eneste skudd på mål, mener Solbakken.

- Brutalt straffet - Vi ble brutalt straffet. Det var klar framgang fra Burnley-kampen. Denne gangen så dominerte vi kampen i lange perioder, sier Solbakken som mente at tidligere Lillestrøm-angriper Björn Sigurdarson kunne være fornøyd med sin innsats i Hull i går kveld. Islendingen fikk 65 minutter.

- Dette er en sinnssyk divisjon. Vi er ikke ute av det (opprykkskampen), men må raskt komme i gang med poengfangsten, sier Solbakken.

Neste oppgave er Brighton på Molineux. Deretter venter bortekamp mot Watford før Nottingham Forest og Millwall tar turen til Wolverhampton.

(NTB)