- For kald for scoring

MOLDE (Dagbladet): - Hvis Gunder Bengtsson hadde gitt meg hele 2. omgangen, hadde jeg garantert scoret. Beina mine var for kalde da jeg fikk sjansen, sier Bernt Hulsker etter Moldes nye nedtur på hjemmebane i går.

Etter at Molde-fansen hadde ropt på Hulsker i en halvtime, kom yndlingen på banen 13 minutter før slutt. 90 sekunder seinere fikk han sjansen i bakrommet til LSK-forsvaret på en kontring, men ble stoppet av banens beste, Emille Baron.

- Jeg kommer neppe til å få sove mye i natt. Akurat der og da skulle jeg scoret. Det er et mareritt å misse slike sjanser. Jeg fikk ikke stokket beina. Det var min feil og ikke keeperens fortjeneste at det ikke ble mål, sier Molde-spissen som forlot Røkkeløkka før lagkammeratene var kommet ut av dusjen bak sin lukkede garderobedør.

Utrivelig

Selv om Hulskers kalde bein ikke avgjorde TV-matchen, mener han selv at han ikke var iskald nok til å avgjøre. Livet på benken er utrivelig for Hulsker, som er en av de mest aktuelle til å overta som Clayton Zanes erstatter i Lillestrøm.

- Jeg ser det står i avisa, men vil ikke spekulere selv i en eventuell overgang. Hovedmålet mitt er å spille meg inn i startoppstillingen til Molde. Hvis jeg ikke får tillit her, er egentlig alle gode tippeligaklubber interessante for meg. Deriblant Lillestrøm, fastslår Hulsker.

Passer inn

Grunnen til at Arne Erlandsen har gitt LSK-ledelsen beskjed om at han ønsker seg Bernt Hulsker, viste han selv den korte tida han var innpå.

- Han er veldig god i bakrommet. Derfor vil han passe godt inn i laget vårt. Jeg har gitt klubbledelsen navnene på de spillerne jeg kan tenke meg som Zanes erstatter, men ofrer ikke det en tanke nå, sier LSK-treneren.

Erlandsen innrømmer at han har et problem om en av spissene skulle bli skadet nå og at problemet er et faktum fra 2. juni når Zane forsvinner hvis ikke en erstatter er på plass.

- Amerikansk

Molde slet en omgang uten målsjanser før de greide å true Lillestrøm. Trener Gunder Bengtsson har forklaringen:

- Det blir ikke fotballspill mot et lag som bare er innstilt på å sparke høyt og langt for så å krige om alle ballene. LSK fikk spille for mye «amerikansk fotball» uten at dommeren grep inn idag. Laget har sin styrke i å forsvare seg, jobber steinhardt og er tøffe i duellspillet. Vi ligger etter det poengskjema vi har satt oss for de fem første kampene, sier Molde-treneren.

Arne Erlandsen bare smiler av kritikken:

- Vi var gode før pause og dårlige etter, da mine spillere så ut til å være veldig slitne. To kamper i uka skal ikke være et problem, sier Erlandsen.

BB: Emille Baron, Lillestrøm

KALDE BEIN: Her burde Bernt Hulsker scoret etter bare 90 sekunder på banen. Men alene med keeper klarte ikke Hulsker å runde Emille Baron. - Jeg kommer neppe til å få sove mye i natt, sier Hulsker.