For kaldt for Argentina i Norge

Juan Veron og det argentinske landslaget synes det var for kaldt å møte Norge på Ullevaal i mars. Men de innrømmer at de har har en avtale.

Det argentinske fotballforbundet bekreftet overfor FIFA i dag at de har en avtale om å møte Norge denne sesongen.

Argentinerne har imidlertid framsatt et ønske om å spille den avtalte landskampen på en annen dato i 2002 enn 27. mars, som kampen opprinnelig skulle spilles på.

- Vi er glade for at det nå er offisielt bekreftet både fra FIFA og AFA at det foreligger en avtale. Vi forventer å komme fram til en snarlig løsning, sier generalsekretær Karen Espelund i Norges Fotballforbund (NFF) i en pressemelding.

NFF røper i dag at det er det norske klimaet som gjorde at sør-amerikanerne ikke ville komme til Norge i vår.

- De synes det er for kaldt å spille i Norge i mars. Om det er en formell eller en annen begrunnelse, vet jeg ikke, sier informasjonssjef Roger Solheim til NTB.

Det er foreløpig uklart når Argentina vil besøke Ullevaal for landskamp. Og NFF stoler heller ikke på at stjernelaget virkelig kommer til Norge.

- Vi tør ikke å fastslå noe som helst etter det vi har erfart med Argentina. Til å begynne med var vi jo sikker på at de skulle komme 27. mars, sier Solheim.

(NTB)

<B>UAVGJORT:</B> Argentina innrømmer i dag at de har avtale om en kamp i Norge. I går kveld spilte de 1-1 borte mot Wales.