LEI RYKTER: Jürgen Klopp tok selv opp ryktene om at han var utro mot kona Ulla. Foto: BERND THISSEN/dpa/NTB Scanpix
LEI RYKTER: Jürgen Klopp tok selv opp ryktene om at han var utro mot kona Ulla. Foto: BERND THISSEN/dpa/NTB Scanpix Vis mer

Før Klopp ga seg i Dortmund måtte han ta et oppgjør med utroskapsryktene

Tok det selv opp på pressekonferanse.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Jürgen Klopp omtalte seg selv som «The Normal One» i sin første pressekonferanse som Liverpool-sjef tidligere denne uka. Men en av de siste pressekonferansene han holdt som Borussia Dortmund-trener var alt annet enn normal.

Klopp valgte selv å forlate klubben etter sju sesonger i sjefstolen på grunn av de sportslige resultatene, men onde rykter ville ha det til at det var helt andre grunner til at 58-åringen takket for seg.

Det gikk nemlig gjetord om at Klopp hadde et forhold til kona til en av Borussia Dortmund-spillerne - samtidig som han var gift med Ulla Klopp.

Ryktene var så store at Klopp bestemte seg for å dementere dem på en pressekonferansen i april. Det var ikke en reporter som stilte spørsmålet som åpnet for temaet, men Klopps egen pressetalsmann.

- De fortalte meg at det sirkulerte rykter i Dortmund, om at jeg forlot klubben fordi jeg ble sparket ut hjemmefra etter et forhold til kona til en spiller, sa Klopp på pressekonferansen ifølge Die Welt.

Det var før en semifinale mot Bayern München at Klopp valgte å ta bladet fra munnen.

- Et slikt rykte kan legges på hylla fordi jeg elsker min Ulla av hele mitt hjerte, sa Klopp videre.

Etterpå fleipet han med at kona hadde flere grunner til å forlate ham, ikke fordi han var utro, men fordi han til tider oppførte seg som en klovn.

Hendelsen gikk litt under radaren her hjemme, men ble naturligvis omtalt i tyske medier. Jan Åge Fjørtoft, som har sterke forbindelkser til tysk fotball, kommenterte hendelsen på Twitter.

Klopp har vært gift med Ulla siden 2005, og hun ble selvfølgelig med på flyttelasset til Liverpool denne uka.

Les også: Karismatisk. Gal. Motivator. Fan. Dette er Jürgen Klopp.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer