VISER FLERE TALENTER: John Carew har fått sin første filmrolle, og spiller inn thriller i vinterlige Canada. Fotballen må foreløpig vente. Foto: John Carews Instagram-konto
VISER FLERE TALENTER: John Carew har fått sin første filmrolle, og spiller inn thriller i vinterlige Canada. Fotballen må foreløpig vente. Foto: John Carews Instagram-kontoVis mer

- For meg er all sjel og lidenskap i filmarbeidet nå

John Carew spiller inn thriller i Canada.

(Dagbladet): Veskedesigner, fotomodell og nå skuespiller: Fotballspiller er i ferd med å synke på lista over ting som beskriver John Carew etter det foreløpige punktumet i Premier League.

Nå spiller den mangeårige landslagsstjernen inn film i Canada. Nylig postet han en stemningsrapport på bildedelingstjenesten Instagram. Skuespillerkarrieren er John Carews nye, store lidenskap.

- Jeg skal være her og filme en måneds tid. Jeg kan ikke si så mye om det før prosjektet har kommet litt lenger, men det er en thriller/action-film, sier 33-åringen til Dagbladet.

- Vi spiller inn i Canada, men nå har jeg noen dager fri i USA før jeg skal reise tilbake. Da venter en ganske intens uke med jobbing. Det går bra, sier Carew, som bruker mye tid på reise og jobb fra basen i London.

Han forteller at interessen hans for film har økt de siste årene, og siden 2007 har han jobbet aktivt på si med å lære mer om skuespillerfaget. Nordmannen har tatt dramatimer for å bli bedre, og mener selv han har talent.

- Jeg tror jeg har det, og de sier det i filmmiljøet i hvert fall. Vi får se, det har i hvert fall gått bra foreløpig, sier Carew og ler.

Ikke uaktuelt med mer fotball
Det har gått syv måneder siden oppholdet i West Ham ble avsluttet, og John Carew uttalte at det var en mulighet for at han er ferdig med fotballen for godt.

Siden den gang har det kommet rapporter om interesserte klubber med jevne mellomrom, Vålerenga var som kjent på banen på sensommeren, men ingenting har det blitt noe ut av.

Likevel, etter så lang tid uten fotball på toppnivå, Carew utelukker ikke en retur til sporten som gjorde ham kjent for alvor.

- Fotballen, du skal ikke se bort fra at det blir aktuelt igjen. Akkurat nå er jeg veldig opptatt med andre ting, men jeg er godt trent og fysikken er i orden, så det er ikke uaktuelt at det skjer noe igjen i framtiden, sier han til Dagbladet.

Spiller gjerne gratis for Villa
Nylig skapte han bølger blant Aston Villa-fansen på Twitter, da han fleipet med å spille gratis for den hardt strevende gamleklubben.

- Det ble ganske kaotisk blant supporterne, sier Carew med en latter.

- Men jeg skulle gjerne spilt gratis for Villa, jeg, om jeg hadde hatt tid, selv om dette var noe jeg sa litt løst der og da. Aston Villa er klubben min der borte, og jeg har fortsatt et veldig godt forhold til klubben og fansen. Jeg prøver å kommunisere med dem og holde kontakten, men det er nok en del praktiske hindringer i veien for en gratis retur til Villa, fleiper han.

For nå handler alt om film.

Og først og fremst filmen han ikke kan si så mye om, men som han håper å kunne fortelle mer om snart.

- For meg er alt fokus og all sjel på filmarbeidet nå. Dette er en stor mulighet for meg, som er veldig spennende. Lidenskapen min nå er film, og jeg vil ta vare på den muligheten jeg har fått, som jeg har skapt for meg selv. Jeg vil gjøre det beste jeg kan. Når alt det er gjort, så får vi ta det andre når det kommer, sier John Carew.

Før han legger til:

- Det viktigste er at du gjør det du har lyst til å holde på med selv.