- For meg er Astana et avsluttet kapittel

Bruyneel slutter etter krangel om Vinokourov.

FERDIG MED ASTANA: Astanas sportsdirektør Johan Bruyneel (t.h.) sier at hans samarbeid med Astana er et avsluttet kapittel etter denne sesongen. Det setter ytterligere fart i ryktene om at belgieren og Lance Armstrong har planer om å danne sitt eget profflag neste år.Foto: SCANPIX/REUTERS/Eric Gaillard
FERDIG MED ASTANA: Astanas sportsdirektør Johan Bruyneel (t.h.) sier at hans samarbeid med Astana er et avsluttet kapittel etter denne sesongen. Det setter ytterligere fart i ryktene om at belgieren og Lance Armstrong har planer om å danne sitt eget profflag neste år.Foto: SCANPIX/REUTERS/Eric Gaillard Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Etter en turbulent innledning for Astana på årets Tour de France, virker den delvis medieskapte kapteinskampen mellom Alberto Contador og Lance Armstrong avgjort en gang for alle med den spanske fjellgeita trygt sittende i gul trøye med de nærmeste konkurrentene på armlengdes avstand i sammendraget.

Etter en serie av dårlig tilslørte insinuasjoner fram og tilbake, virker både Armstrong og Contador å trekke i samme retning - mot Paris og Champs-Élyssées med Contador som hærfører.

Da Armstrong klarte å støte seg opp til gruppa der Contador, brødrene Schleck, Andreas Klöden og Bradley Wiggins befant seg i den siste stigningen på dagens etappe til Bourg-Saint-Maurice, tok Contador seg til og med tid til en aldri så liten Armstrong-hyllest etter målgang.— Det han gjorde beviste igjen hvilken stor idrettsmann han er. Jeg er sikker på at han kommer til å være til god hjelp i dagene som kommer, sa Contador.Slutt etter sesongenMen da alt omsider virker å være fryd og gammen mellom rytterne på laget, sørger sportsdirektør Johan Bruyneel for at urolighetene rundt det kasakhstanske profflaget blusser opp igjen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer