UTELUKKER IKKE TYSKLAND: Zlatan Ibrahimovic mener at han har flere år igjen av sin karriere. Foto: AP Photo/Alberto Saiz/NTB scanpix
UTELUKKER IKKE TYSKLAND: Zlatan Ibrahimovic mener at han har flere år igjen av sin karriere. Foto: AP Photo/Alberto Saiz/NTB scanpixVis mer

- For meg er de en av de fem beste klubbene i verden

Zlatan Ibrahimovic utelukker ikke en overgang til Bayern München.

Følg Arsenal - Bayern München i vårt Fotballstudio fra 20.45!

(Dagbladet): Zlatan Ibrahimovic har ikke fullført en sesong i fransk fotball med serieleder Paris Saint Germain. Det stopper likevel ikke stjernespilleren fra å snakke om en mulig overgang til tysk fotball en gang i fremtiden.

- Bundesligaen er absolutt en liga som tiltaler meg. Jeg vil kanskje dra dit for å spille fotball en dag, sier Zlatan Ibrahimovic til 11 Freunde, gjengitt av Goal.com.

Svensken ser kun for seg ett lag som kan få gleden av å se Zlatan bære deres klubblogo i fremtiden.

- Jeg har fortsatt litt tid igjen av min karriere. Hvis jeg ville velge å dra til Tyskland måtte det ha vært for å spille for Bayern München. For meg er de en av de fem beste klubbene i verden, sier Ibrahimovic.

Det spørs om den kommende Bayern München-treneren Pep Guardiola deler samme syn. Den tidligere Barcelona-treneren likte ikke Zlatan Ibrahimovic' holdninger da duoen var i Barcelona, og skal ha vært noe av grunnen til at svensken ble solgt fra den katalanske klubben.

Zlatan Ibrahimovic er kjent for å være en spiller som flytter på seg ofte. Han har aldri vært i en fotballklubb i mer enn tre år. Likevel tror han at han har kommet styrket ut fra alle klubbskiftene.

- Jeg har bodd i fem land - Sverige, Nederland, Italia, Spania og nå Frankrike. Jeg har lært å bli kjent med nye folk og nye kulturer. Det har gjort meg mer voksen, sier Ibrahimovic.