- For meg er det juks at ingen av deres spillere sier fra

Crystal Palace i sjokk etter dommertabbe.

NEI TAKK: Crystal Palace-manager Neil Warnock ville ikke takke sin kollega i Bristol City for kampen.Foto: Scanpix/AP Photo/Simon Dawson
NEI TAKK: Crystal Palace-manager Neil Warnock ville ikke takke sin kollega i Bristol City for kampen.Foto: Scanpix/AP Photo/Simon DawsonVis mer

(Dagbladet.no): Ingen kunne på forhånd ha spådd dramaet som skulle utarte seg da Bristol City tok i mot Crystal Palace til Championship-kamp på Ashton Gate.

Men de 14603 frammøtte satte ettermiddagsteen i halsen over dommer Rob Shoebridges avgjørelse. Freddie Sears er leid inn fra West Ham for å score mål, og det var akkurat det han også gjorde etter en halvtimes spill.

Ballen traff nemlig bakstanga, den nettet er festet til langs bakken, før den spratt ut igjen, og selv om dommer Shoebridge diskuterte med sin assistent ble scoringa aldri godkjent.

- For meg er det juks at ingen av deres spillere sier fra. Dette er helt der oppe blant de største dommertabbene jeg har sett, tordner Palaces styreformann Simon Jordan til Dagbladet.

- Kommer dere til å legge inn protest?

- Det er ikke noe vi kan gjøre, tror jeg.

Takket ikke for kampen
Lagets manager Neil Warnock var selvfølgelig heller ikke han fornøyd men innsatsen til mannen i svart.

— Vi kan sende folk til månen og måle hastigheten på server i Wimbledon, men fortsatt klarer vi ikke å plassere ut sensorer i nettet som viser om at det har vært scoring eller ikke, sukket han.

Som sin sjef mener også Warnock at noen fra hjemmelaget burde sagt i fra.

— Jeg mener Gary Johnson (City-manager) og hans spillere kunne ha vist bedre sportsånd fordi de visste at det var scoring, som alle andre. Men jeg er 60 år og forventer kanskje for mye av folk, sa Warnock.

— Jeg ville følt akkurat det samme om jeg var i Neils posisjon. Selvfølgelig var det scoring, men jeg kan ikke helt se hva vi kunne gjort annerledes der og da. Jeg hadde mer enn nok med å tenke på mitt eget lag ettersom vi ikke spilte bra i førsteomgangen, parerer kollegaen fra Bristol.

Etter kampen nektet Warnock å takke sin kollega for kampen, noe som er svært sjelden i engelsk fotball der managere ofte deler en tekopp etter bataljene.

Nicky Maynard ble forøvrig matchvinner med en scoring minutter før full tid.

FORTVILET: Styreformann Simon Jordan mener motstanderen jukset ved å ikke si ifra.Foto: Scanpix/AP Photo/Akira Suemori
FORTVILET: Styreformann Simon Jordan mener motstanderen jukset ved å ikke si ifra.Foto: Scanpix/AP Photo/Akira Suemori Vis mer
FØLER MED PALACE: Gary JohnsonFoto: Scanpix/AFP PHOTO/IAN KINGTON
FØLER MED PALACE: Gary JohnsonFoto: Scanpix/AFP PHOTO/IAN KINGTON Vis mer