- For meg er det juks at ingen av deres spillere sier fra

Crystal Palace i sjokk etter dommertabbe.

NEI TAKK: Crystal Palace-manager Neil Warnock ville ikke takke sin kollega i Bristol City for kampen.Foto: Scanpix/AP Photo/Simon Dawson
NEI TAKK: Crystal Palace-manager Neil Warnock ville ikke takke sin kollega i Bristol City for kampen.Foto: Scanpix/AP Photo/Simon Dawson Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Ingen kunne på forhånd ha spådd dramaet som skulle utarte seg da Bristol City tok i mot Crystal Palace til Championship-kamp på Ashton Gate.

Men de 14603 frammøtte satte ettermiddagsteen i halsen over dommer Rob Shoebridges avgjørelse. Freddie Sears er leid inn fra West Ham for å score mål, og det var akkurat det han også gjorde etter en halvtimes spill.

Ballen traff nemlig bakstanga, den nettet er festet til langs bakken, før den spratt ut igjen, og selv om dommer Shoebridge diskuterte med sin assistent ble scoringa aldri godkjent.

- For meg er det juks at ingen av deres spillere sier fra. Dette er helt der oppe blant de største dommertabbene jeg har sett, tordner Palaces styreformann Simon Jordan til Dagbladet.

- Kommer dere til å legge inn protest?

- Det er ikke noe vi kan gjøre, tror jeg.

Takket ikke for kampenLagets manager Neil Warnock var selvfølgelig heller ikke han fornøyd men innsatsen til mannen i svart.

— Vi kan sende folk til månen og måle hastigheten på server i Wimbledon, men fortsatt klarer vi ikke å plassere ut sensorer i nettet som viser om at det har vært scoring eller ikke, sukket han.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer