- For meg er ikke Ståle aktuell lenger

Men nå har Semb fått svar av Drillo.

STÅLE ER IKKE PÅ LISTA: - Jeg går ikke og spekulerer i om Ståle får sparken eller ikke. Sånn er ikke jobbprosessen min, sier toppfotballsjef Nils Johan Semb. Her lekeslåss han med Solbakken på en landslagssamling i 2003. Foto: Dagbladet
STÅLE ER IKKE PÅ LISTA: - Jeg går ikke og spekulerer i om Ståle får sparken eller ikke. Sånn er ikke jobbprosessen min, sier toppfotballsjef Nils Johan Semb. Her lekeslåss han med Solbakken på en landslagssamling i 2003. Foto: Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

ULLEVAAL STADION (Dagbladet): Enkelte bettingselskap har allerede begynt å ta imot spill på at Ståle Solbakken likevel blir norsk landslagssjef, etter den elendige starten i Bundesliga.

Betsafe tilbyr bare 2,25 i odds på Solbakken etter september neste år, mens Egil «Drillo» Olsen til sammenligning gir 3,50 ganger pengene.

Toppfotballsjef Nils Johan Semb nekter like fullt å se på Köln-treneren som en potensiell kandidat til landslagsjobben, selv om han skulle bli tilgjengelig.

- Hvorfor kan han ikke være en kandidat dersom han får sparken i Köln?

- Det har ikke vært noe tema. Han er bundesligatrener for Köln, og jeg går ikke og spekulerer i om Ståle får sparken eller ikke. Sånn er ikke jobbprosessen min. Jeg har kandidater som er i den situasjonen at de kan være aktuelle, og for meg er ikke Ståle aktuell. Han var påtenkt jobben som landslagstrener, men valgte da å gå dit. Der håper jeg han skal være og få suksess. Og jeg har god tro på at han skal snu trenden, sier Semb til Dagbladet.

- Nå får Nils Johan tenke Siden kampen mot Tsjekkia for snaue to uker siden, der Norge vant 3-0 etter en meget overbevisende forestilling, har Drillo vært i møte med Semb om sin trenerframtid.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer