- For mye støy rundt Gamst'n

TIL-trener Otto Ulseth mener spekulasjonene rundt Morten Gamst Pedersen påvirker spillerens prestasjoner i negativ retning.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

TROMSØ (Dagbladet): Da TIL røk ut av cupen mot LSK i går leverte Gamst'n en svak kamp, vel vitende om at Manchester Uniteds talentspeider Geoff Watson satt på tribunen. Watson sier til avisa Nordlys i dag at han og United skal følge Gamst Pedersen i flere kamper.

- Vi så jo alle at Morten ikke spilte sin beste kamp LSK. Det er ikke rart dersom det blir vanskelig for Morten å forholde seg til alle spekulasjonene. Men generelt synes jeg Morten har vært flink til å takle ståheien rundt egen person, sier TIL's assistenttrener Otto Ulseth.

Voldsom interesse

Interessen rundt TILs venstrekantspiller har eksplodert de siste ukene. Gamst'n har hatt en solid vårsesong i TIL-trøya, og etablert seg på A-landslaget.

Blackburn la inn bud på 25 millioner kroner, men ble avvist av TIL. Før kampstart mot LSK i går kunne avisa Nordlys _ over hele førstesida _ fortelle at en representant for Manchester United ville se Gamst Pedersen på Alfheim. United har vært Vadsø-guttens favorittklubb siden han var en neve stor.

- Den 22-åringen som ikke blir påvirket av et slikt avis-oppslag er ikke menneskelig, sier Ulseth.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.