- For oss er det United, så ingen, så kommer røkla

Kyvåg håpet å få storlaget til Oslo i Norway Cup-uka.

TIL OSLO: Manchester United spiller mot Vålerenga 5. august i sommer. Her feirer Wayne Rooney scoring sammen med Ashley Young (t.h.) og Michael Carrick (t.v.). Foto: Peter Powell, EPA / NTB scanpix
TIL OSLO: Manchester United spiller mot Vålerenga 5. august i sommer. Her feirer Wayne Rooney scoring sammen med Ashley Young (t.h.) og Michael Carrick (t.v.). Foto: Peter Powell, EPA / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Manchester United kommer til Oslo i sommer, og skal møte Vålerenga på Ullevaal søndag 5. august.

Slike oppvisningskamper blir gjerne lagt til Norway Cup-uka, da det er titusener av fotballinteresserte gutter og jenter i hovedstaden. Men det lot seg ikke gjøre denne gangen - til tross for at turneringsleder Frode Kyvåg har gjort sitt ytterste for å få det til. To ganger tidligere har Manchester United spilt i Oslo under Norway Cup.

- Jeg har jobbet ganske intenst i høst og vinter for å få til dette, og trodde en lang periode at det skulle gå. Men det viste seg etter hvert at det ble feil uke. Det er uka etter Norway Cup som kunne vært muligheten, og det er den Vålerenga da har fått til, sier Kyvåg til Dagbladet.

I januar i år fikk Kyvåg beskjed fra den engelske storklubben om at de ikke kunne komme til Oslo i forbindelse med turneringens 40-årsmarkering. De hadde andre forpliktelser den aktuelle uka.

- Skuffet Nå blir kampen spilt søndag 5. august, dagen etter Norway Cup-finalene, og etter at mange av de tilreisende har dratt fra byen.

Kyvåg er ikke på noen måte sint på United, men er skuffet over at det ikke lot seg gjøre å få på plass drømmeavtalen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer