For sein til sin første trening som kaptein

Skjelbred møtt med sarkastisk applaus.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

LONDON (Dagbladet): Resten av landslaget sto i midtsirkelen, klare for å ta fatt på kveldens Wembley-trening. Da kom den ferske kapteinen løpende.

For Per Ciljan Skjelbred og hans gamle Rosenborg-kompis Alexander Tettey var et par minutter på etterskudd i kveld, og ble hyllet med sarkastisk applaus fra glisende landslagskamerater ute på Englands irrgrønne nasjonalarena.

- En diger utfordringI morgen, derimot, skal Skjelbred være den første ut på banen.

- Så klart jeg er stolt. Jeg kan ikke si noe annet. Men ute på banen kan jeg ikke gjøre så mye mer for min egen del. Jeg skal gjøre det jeg kan, bidra med det jeg kan i gruppa, og prøve å være positiv og hjelpe til, sier Skjelbred.

- Du starter med to formidable oppgaver: Å lede landslaget ut på Wembley mot England, deretter venter Italia på Ullevaal?

- Jeg tror kampen her blir stor for oss alle. Vi spiller på Wembley, en stor arena, mot et godt fotballag. Det blir en diger utfordring. Vi gleder oss. Italia kommer etterpå, men det får vi ta da, sier Skjelbred til Dagbladet.

- En ære For det var en nøktern 27-åring som møtte pressen et par timer etter at han hadde fått spørsmålet fra Per-Mathias Høgmo om han ville bli Norges neste landslagskaptein.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer