Petra Kvitova vant i comebacket:

For seks måneder siden ble hun brutalt angrepet med kniv. - Jeg fikk tårer i øynene av å se henne

Petra Kvitova vant i følelsesladd comeback

FØLELSESLADD COMEBACK: Petra Kvitova gjorde comeback på tennisarenaen i helgen, seks måneder etter at hun ble ranet og overfalt i eget hjem. Foto: Alfonso Jimenez/REX/Shutterstock
FØLELSESLADD COMEBACK: Petra Kvitova gjorde comeback på tennisarenaen i helgen, seks måneder etter at hun ble ranet og overfalt i eget hjem. Foto: Alfonso Jimenez/REX/Shutterstock Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Det var i desember at tennis-stjerna Petra Kvitova ble brutalt ranet og angrepet med kniv i sitt eget hjem. I et forsøk på å forsvare seg ble 26-åringen stygt skadet i hånda, noe som ga karrieretruende skader.

Men rehabiliteringen har gått bedre enn forventet, og derfor var hun tilbake på tennisarenaen i den prestisjetunge turneringen French Open søndag, seks måneder etter episoden. Der slo hun tilbake med seier.

- Takk for alt, dere har hjulpet meg gjennom denne vanskelige tiden. Jeg er fornøyd med spillet. Jeg er glad for at jeg ikke kjente noen smerter. Jeg har lovet doktoren min, som ga meg grønt lys til å spille, at om jeg kjente noen smerter skulle jeg gi meg med en gang, sier den tsjekkiske jenta ifølge BBC.

Tårer i øynene

Kvitova har lenge vært helt i verdenstoppen i tennis. På sitt beste var hun ranket som nummer to i verden - i oktober 2011. Akkurat nå er hun ranket som verdens 16. beste kvinnelige tennisspiller. Hennes to største triumfer har kommet i Wimbledon, i 2011 og 2014.

Søndagens comeback ble følelsesladd. Hun fikk også stor støtte fra rivalene i tennismiljøet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer