For spesielt interesserte

For cirka 4000 kroner kan du blant annet få nyheter, barne-TV og repriser av gamle Manchester United-kamper rett hjem i stua hver eneste dag.

MUTV - Manchester Uniteds egen TV-kanal - satser nå på at United-frelste nordmenn ønsker å komme Manchester United tettere på livet. MUTV har seks timer sending 365 dager i året. På programmet står egne barneprogram, gamle United-kamper og reservelagskampene direkte. Tre ganger daglig har kanalen direkte nyhetssendinger.

Først ute

TV-kanalen lanseres nå for fullt i Norden.

- MUTV er en nisjekanal og slike personlige TV-kanaler blir mer og mer populært, sier Andreas Røkke i Canal Digital Norge.

Manchester United var den første fotballklubben som fikk sin egen TV-kanal. I dag har også Barcelona, Real Madrid, Olympique Marseille og AC Milan tilsvarende kanaler.

- Vi er glad for å kunne tilby MUTV til fotballelskere i Skandinavia, sier Peter Brookes i MUTV.

Til tross for at Manchester United eier en tredel av kanalen hevder Brookes at de vil være kritiske til klubben.

- Det tror jeg er viktig. Hvis ikke blir det på mange måter de samme som stiller spørsmålene som svarer på dem, sier Ronny Johnsen.

4000 kroner

Johnsen var med på lanseringen av kanalen i Oslo i dag. En gang i uka intervjues spillerne på kanalen. Sir Alex Ferguson stiller opp minst tre ganger i uka.

Prisen du må betale for MUTV:

- En må betale 3500-4000 kroner for parabolutstyret. Abonnementet på MUTV koster 49 kroner i måneden, sier Andreas Røkke til Dagbladet :på nettet.