- For tiden ser vi ikke den Luis Suarez som jeg kjenner

Rodgers krever unnskyldning.

 UNNSKYLD:  Brendan Rodgers er klar for å tilgi Luis Suarez om han kommer med en unnskyldning. Foto: PORNCHAI KITTIWONGSAKUL / AFP / NTB
UNNSKYLD: Brendan Rodgers er klar for å tilgi Luis Suarez om han kommer med en unnskyldning. Foto: PORNCHAI KITTIWONGSAKUL / AFP / NTBVis mer

Liverpool-manager Brendan Rodgers sier Luis Suárez må be lagkameratene og klubben om unnskyldning etter sommerens overgangssaga.

Suárez har offentlig ønsket seg en overgang vekk fra Anfield-laget. Arsenal har fått to bud avslått. Uruguayaneren kommer tilbake til Liverpool etter landskampen mot Japan onsdag.

Må unnskylde seg - Først må det komme en unnskyldning til lagkameratene og klubben, sier Rodgers.

Liverpool nekter å selge spissen så sant ikke en utenlandsk klubb kommer på banen.

- Jeg vet at vi for tiden ikke ser den Luis Suárez som jeg kjenner. Han har trent for seg selv noen dager. Vi får se hvordan det går når han kommer hjem fra Uruguay, sier Rodgers.

- Alt er som før. Han skal ikke til Arsenal. Det er helt klart. Når Luis igjen er klar for å kjempe for klubben, vil vi ta imot ham med åpne armer, sier Rodgers.

Ett bud Suárez var lenge koblet til Real Madrid, men spanjolene har ikke lagt inn bud på angriperen.

- Mot slutten av forrige sesong fikk jeg høre at en rekke klubber vil vise interesse. I realiteten har bare én klubb kommet på banen, sier Rodgers.

(NTB)