- For tidlig med Ronaldo fra start

Chelsea-legende Marcel Desailly tror Sir Alex kan få panikk.

• Følg Premier League direkte fra kl. 13, og Chelsea - Manchester United fra kl. 15!

(Dagbladet.no): Manchester United har ikke akkurat fått noen knallstart på årets sesong, og det var nok derfor mange fans som trakk et håpefullt sukk da Cristiano Ronaldo endelig entret banen igjen mot Villarreal onsdag.


Men Ronaldos ankelskade har holdt ham utenfor fotballen i over tre måneder, og Champions League-minuttene han fikk viste at han er et stykke fra toppformen fortsatt.

Likevel har United-manager Alex Ferguson veldig lyst til å bruke portugiseren på Stamford Bridge i ettermiddag.


Dumt, mener Chelsea-legende Marcel Desailly.

For tidlig

- Det er for tidlig for United å sette inn Ronaldo mot Chelsea. Han er veldig viktig for dem, men med den stallen de har burde de kunne tro på seier uten ham, sier Desailly, ifølge Daily Telegraph.

Franskmannen mener det vil være en desperat handling fra Alex Ferguson å bruke stjernevingen før han er virkelig klar.

LYSTEN: Cristiano Ronaldo er tilbake fra skade, og har veldig lyst til å spille mot Portugal-kamerat Deco og Chelsea på Stamford Bridge i dag. Foto: ARNT E. FOLVIK/DAGBLADET
LYSTEN: Cristiano Ronaldo er tilbake fra skade, og har veldig lyst til å spille mot Portugal-kamerat Deco og Chelsea på Stamford Bridge i dag. Foto: ARNT E. FOLVIK/DAGBLADET Vis mer

- De er ikke i sin beste form for tiden, og de vet de kan havne ni poeng bak dersom de taper, men de bør ikke få panikk. De må tenke langsiktig med Ronaldo, og ikke bare på denne kampen, sier Desailly.

- Etter det jeg så mot Villarreal, synes jeg ikke Ronaldo så ut som en spiller som kan spille fra start. Det er ikke bra for ham å ta noen sjanser etter en så alvorlig skade, mener den tidligere Chelsea-kapteinen.

Er i Sir Alex\' øre

Alex Ferguson har ennå ikke offentliggjort laget mot Chelsea i ettermiddag, men før helga innrømte han at han var veldig fristet til å bruke den nylig friskmeldte Cristiano Ronaldo.

- Gutten vil spille mot Chelsea, han er i øret mitt hele tida. Jeg håper bare jeg velger det rette laget, sa Ferguson til Uniteds offisielle hjemmesider.

- Han har trent veldig bra, og jeg har ingen problemer med å bruke ham. Jeg må bare bestemme meg for om det er det rette tidspunktet, sa skotten.

Om noen timer får vi se om United-sjefen tar sjansen.

PS. Dimitar Berbatov er erklært spilleklar for Manchester-klubben, mens Michael Carrick (ankelskade) og Nemanja Vidic (suspensjon) begge mangler. Chelsea har fortsatt ikke Didier Drogba klar, men stiller ellers trolig med det samme laget som slo Bordeaux i midtuka og City forrige uke.

- For tidlig med Ronaldo fra start
USIKKER: Sir Alex Ferguson har tenkt hele uka på om han tør bruke Ronaldo fra start mot Chelsea.
SKEPTISK: Marcel Desailly mener Ronaldo må få mer tid til å komme seg etter skaden.