For tiende gang skal Wenger prøve å ta rotta på Mourinho

Portugiseren har aldri tapt for franskmannen.

ALDRI VUNNET:  Arsené Wenger har aldri slått José Mourinho. I kveld har han en gyllen mulighet. Foto: NTB Scanpiz.
ALDRI VUNNET: Arsené Wenger har aldri slått José Mourinho. I kveld har han en gyllen mulighet. Foto: NTB Scanpiz. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

I fotballstudio fra 2100: Arsenal - Chelsea.

(Dagbladet): José Mourinhos Chelsea har ikke tapt for Arsene Wengers Arsenal. Når London-klubbene møtes i kveld, har franskmannen tidenes mulighet til å bryte forbannelsen.

Ni ganger har Chelsea og Arsenal møttes med José Mourinho og Arsene Wenger som managere for de to klubben. Fem ganger har portugiseren slått franskmannen, mens de siste fire har endt uavgjort.

Wenger har altså aldri slått Mourinho.

Men det kan det bli en endring på i kveld. Arsenal har fått en historisk god start på sesongen, og kan ta tilbake tabelltoppen i kveld med tre poeng hjemme på Emirates.

Kamphaner Og det er ikke bare to byrivaler som møtes. Det er også to managere som tidligere har vært i tottene på hverandre.

I 2005 gikk det så langt at Wenger truet med å gå til søksmål mot Mourinho for noen slengkommentarer på en pressekonferanse. Kamphanenen har i ettertid skværet opp, uten at britiske medier ser ut til å ha glemt ordkrigen de to i mellom midt på 2000-tallet.

- Det er ingen personlig kamp. Vi har hatt noen store oppgjøre i fortida, men det viktige for meg er at jeg er fullstendig fokusert på Arsenal og hvordan laget mitt skal gjøre det best mulig, sa Wenger da han i går ble konfrontert med gamle feider.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer