For to år siden ble Swansea-spilleren latterliggjort av Allardyce. Nå tar hevnen hans av på sosiale medier

Den tidligere Swansea-spilleren Chico Flores ser ut til å nyte at England-treneren er i trøbbel. 

TAR HEVN: Chico Flores kommer med flere stikk til Sam Allardyce på Twitter. Foto: Olly Greenwood / AFP / NTB Scanpix 
TAR HEVN: Chico Flores kommer med flere stikk til Sam Allardyce på Twitter. Foto: Olly Greenwood / AFP / NTB Scanpix  Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Sam Allardyce kan være ferdig som engelsk landslagssjef etter å ha ledet laget i kun én kamp.

Flere britiske medier, deriblant The Times, skriver i dag at sjefene i Det engelske fotballforbundet «er nære» å sparke Sam Allardyce som følge av gårsdagens avsløringer i The Telegraph.

Det har foreløpig vært stille fra Premier League- og England-stjernene i etterkant av avsløringene, men i Qatar sitter tidligere Swansea-forsvarer Chico Flores og ser ut til å nyte situasjonen «Big Sam» har rotet seg opp i.

Lo hånlig av Flores

Det virker ikke som om Flores har glemt den mye omtalte konfrontasjonen med Allardyce under en Premier League-kamp for to år siden. Den daværende West Ham-manageren mente spanjolen filmet og fulgte opp med en lang og hånlig latter idet forsvarsspilleren gikk i bakken.

KAN FÅ SPARKEN: Det spekuleres i om Sam Allardyce er ferdig som England-sjef. Foto: Joe Klamar / AFP / NTB Scanpix 
KAN FÅ SPARKEN: Det spekuleres i om Sam Allardyce er ferdig som England-sjef. Foto: Joe Klamar / AFP / NTB Scanpix  Vis mer

TV-bildene viser at en Swansea-spiller måtte i sekundene etter gå mellom de to på sidelinjen for å unngå mer bråk.

Tirsdag har 29-åringen, som i dag spiller for Lekhwiya i Qatar, lagt ut flere stikk mot manageren på Twitter.

Innlegget som har fått mest oppmerksomhet er et såkalt «Thug Life»-bilde av Flores med solbriller, en «joint» i munnviken og et dollar-smykke rundt halsen.

Bildet er tatt fra konfrontasjonen med manageren.

Stor oppmerksomhet på Twitter

På fire timer har bildet blitt retvitret 14.000 ganger. Han har også fått over 10.000 likes.

En annen Twitter-melding Flores har publisert inneholder kun tre emojier, som av mange brukes for å beskrive at man «ler så man griner».

Flores' Twitter-hevn har i ettertid blitt omtalt av en rekke medier verden over.

Journalister med skjult kamera

Den var den britiske avisa The Telegraph som seint mandag kveld kom med første del av det de skriver er flere avsløringer om bestikkelsen og korrupsjon i britisk toppfotball.

Den første saken handlet om Allardyce.

Journalister i avisa har utgitt seg for å være forretningsmenn fra Øst-Asia og har filmet møter de har hatt med Allardyce og hans rådgivere med skjult kamera.

Allardyce deltok i to møter med de falske forretningsmennene, og fortalte at det blant annet ikke var noe problem å omgå forbudet om tredjeparts eierskap, som ble vedtatt av hans egen arbeidsgiver - det engelske fotballforbundet (FA) - i 2008.

I disse møtene har han også snakket stygt om tidligere England-sjef Roy Hodgson og Prins Harry - som ble omtalt som «a very naughty boy».

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer