OVERRASKET: For tre år siden overrasket Marion Bartoli alle da hun vant Wimbledon. Bildet til venstre er tatt nå nylig, det til høyre er fra Wimbledon-seieren sommeren for tre år siden.  Foto: Getty Images / NTB scanpix
OVERRASKET: For tre år siden overrasket Marion Bartoli alle da hun vant Wimbledon. Bildet til venstre er tatt nå nylig, det til høyre er fra Wimbledon-seieren sommeren for tre år siden.  Foto: Getty Images / NTB scanpixVis mer

For tre år siden ble hun hetset for utseendeet sitt. Nå er fansen sjokkert over forandringen

Tennisstjerna vekker oppsikt tre år etter triumfen.

(Dagbladet): For snart tre år siden ble plutselig Marion Bartoli en av idrettsverdenen mest omtale mennesker, da hun på overraskende vis gikk helt til topps i prestisjetunge Wimbledon.

Det var hennes første Grand Slam-seier, og den 28 år gamle franske kvinnen eide finalen fra start til mål,

Men i ettertid av oppgjøret var det dessverre helt andre ting som stjal de største overskriftene da BBCs kommentator lirte av seg at han lurte på om «faren hennes hadde fortalt henne at hun aldri kommer til å bli pen».

Saken fikk enorm oppmerksomhet, men bare en drøy måned etterpå forsvant hun fra rampelyset da hun overraskende og oppløst i tårer annonserte at hun la opp.

Nå har det dukket opp nye bilder som igjen vekker oppmerksomhet, og fansen uttrykker bekymring over hennes voldsomme vekttap.

Selv sier Bartoli at dette bare handler om at hun passer på dietten sin, og at hun «ikke er tynn, men atletisk».

- Alle sier jeg er for tynn

Hun innrømmer likevel at hennes nye fysikk, aldri ville latt henne spille tennis på samme nivå som hun gjorde for tre år siden.

- Jeg har mistet mye muskelmasse, og adoptert en annen livsstil enn da jeg levde av å spille tennis. Med den vekta jeg har nå, ville jeg aldri kunnet slå på samme måte, sier hun ifølge den britiske avisa Telegraph.

Videre utdyper hun hva det nye kostholdet består av.

- Jeg pleide å spise langt flere karbohydrater og drikke sukkerholdige drikker på banen. Nå spiser jeg grønnsaker, salater og korn for å få energien jeg trenger for å trene, sier hun.

- Alle sier at jeg er for tynn, men om man begynner å høre på hva andre personer mener om deg blir du aldri fornøyd med deg selv.

- Bryr meg ikke

Selv om BBC-kommentator John Inverdale ble ansiktet utad på hetsen Bartoli fikk etter Wimbledon-triumfen, var det flere som kastet seg på. Meldingene haglet blant annet på Twitter.

- Bartoli ser ut som en blanding av menneske og ape, lød en melding.

- Noen så stygg og lite attraktiv som Bartoli fortjener ikke å vinne, lød en annen.

Bartoli selv sa på en pressekonferanse at hun ikke brydde seg om kommentaren.

- Jeg bryr meg ikke, helt ærlig. Jeg er ikke blond, det stemmer. Har jeg noen gang hatt en drøm om en modellkarriere? Nei, beklager. Har jeg noen gang drømt om å vinne Wimbledon? Helt klart ja. Og å dele dette øyeblikket med min far var absolutt fantastisk, og jeg er veldig stolt av det, sa hun.

- Jeg er sikker på at jeg vil klare å se på DVDen fra kampen og se på bildet hvor jeg holder troféet. Det er det viktigste for meg.