Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

For tre uker siden ble han fredet, men nå kommer ny sjokkbeskjed

Hevder spillerne er sikre på at Mourinho er ferdig i klubben.

 PRESSET:  Jose Mourinho. Foto: NTB Scanpix / Faksimilie The Mirror
PRESSET: Jose Mourinho. Foto: NTB Scanpix / Faksimilie The Mirror Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Det har stormet rundt Chelsea og Jose Mourinho denne sesongen. Den portugisiske manageren har framstått som en gammel grinebiter som la igjen selvironi og sjarm ett eller annet sted under gullfesten i vår.

Mourinho er blitt bøtelagt, forsøkt å storme dommergarderoben, fortalt om komplottet mot han og klubben, blitt fredet av eier og sparket lege Eva Carnerio.  Og viktigst av alt: Plukket altfor lite poeng:

Chelsea ligger elleve poeng bak serieleder Manchester City. Allerede nå ser det vanskelig ut å forsvare tittelen.

På vei bort I dag skriver The Mirror at Mourinhos dager i Chelsea er talte.  Avisa hevder at flere seniorspillere bruker utrykket «når» ikke «om» han kommer til å få sparken.

Kilder avisa har snakket med sier det ikke har vært noe opprør mot manageren ennå, men at flere og flere spillere blir forvirret av managerens oppførsel og har mistet respekten.

Spesielt dommerstormingen og den påfølgende tribuneturen mot West Ham skal ha sjokkert flere av spillerne i gruppa. De mente at det røde kortet Matic fikk var helt fortjent.

«Arsene Wenger hadde rett. Du er jævlig feig», skal Mourinho ha ropt til dommeren, skriver Daily Mail i dag.

Mirror skriver at en gjenganger blant kildene er denne forklaringen:

- Han har ikke mistet garderoben, vi vil bare ha den gamle Mourinho tilbake.

Skjebneoppgjør Eter tapet mot West Ham i helga har Chelsea sin verste start i Premier League-historien. 

London-klubben ligger på 15.plass med beskjedne elleve poeng på ti kamper, og nå skriver Mirror at et tap mot Liverpool i helga vil være nådestøtet som ender Mourinhos dager i Chelsea.

I tillegg til The Mirror melder også Daily Express og Daily Mail at Mourinho kan begynne å pakke ryggsekken om det blir tap mot Liverpool og Jürgen Klopp lørdag, skriver NTB.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!