For tungt for Bente

RAMSAU (Dagbladet :på nettet): Bente Martinsen (26) håpet å ta medalje i jaktstarten, men var sjanseløs i dag. - Jeg var litt sliten, sier Martinsen i snøværet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Gårsdagens gullvinner hadde ikke den nødvendige spruten i dag, og allerede fra starten gikk det trått.

- Det var tungt og jeg klarte ikke å slå an, forteller 26-åringen i målområdet. I dag hadde hun ikke mulighet til å kjempe mot de beste. Vinneren av jaktstarten, italienske Stefania Belmondo, gikk over to minutter raskere enn Martinsen i snøværet.

Bente skøytet inn til en åttende plass totalt i dag. Hun hadde den 14. beste langrennstida.

Tungt

- Jeg var litt sliten og det var tungt føre. Det er ingen god kombinasjon. Jeg klarte det ikke i dag, sier Bente.

Maj Helen Sorkmo hadde heller ingen god dag i sporet. I går havnet hun på en 14. plass, men etter jaktstarten havnet hun på en 20. plass.

- Jeg hadde ingen sprut i kroppen min. Jeg var tung og klarte ikke å gå et godt løp, sukker Sorkmo til Dagbladet :på nettet. Nå skal hun prøve å slappe av fram mot torsdagens stafett.

Fine spor

Det tette snødrevet betyr ikke så mye for løperne i dag, mener Sorkmo.

- Jeg tror ikke det var så ulike forhold i dag. Løypene var faste og fine og var preparert rett før start, melder hun. Ute på de åpne markene var det imidlertid tungt å gå.

- Det kom kraftige vindkast utpå der, ja, sier Sorkmo.

SJANSELØS: Bente Martinsen måtte gi tapt i dag.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer