Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

For ungt for Deportivo

Uten de største stjernene på banen ble Manchester United et enkelt bytte for Deportivo La Coruna tirsdag.

Dagbladet.no fulgte kampene direkte

Ronaldo nikket Real videre

Deportivo La Coruna vant 2-0 mot United, men det betydde lite. Spanierne var på forhånd utslått, mens United har vært klar for kvartfinale i mestercupen i en måned.

Den snevre spenningen i mellomspillets gruppe D utspant seg i oppgjøret mellom Juventus og Basel. Der trakk italienerne det lengste strået og sikret kvartfinaleavansement, selv med tap 2-1.

Juventus, Basel og Deportivo La Coruna endte alle på sju poeng, men ettersom innbyrdes oppgjør avgjør ved poenglikhet var det italienske laget aldri i fare for å bli slått ut.

Basel-seier uten nytte

Basel måtte vinne 4-0 eller mer, samtidig som Deportivo La Coruna ikke vant over United. Det bittelille håpet svant hen da Alessio Tacchinardi ga Juventus 1-0 etter ti minutters spill tirsdag.

Mario Cantaluppi utlignet sju minutter før halvtid, og Christian Gimenez satte inn seiersmålet for Basel to minutter på overtid. Men det var bare en fjær i hatten for det sveitsiske overraskelseslaget.

Manchester United vant gruppe D med fem poengs margin til de øvrige lagene. Tirsdag stilte manager Alex Ferguson med et ungt og reservespekket mannskap, som ikke mestret oppgaven. Victor ga spanierne ledelsen etter 32 minutters spill, mens Uniteds unge forsvarer Mark Lynch var uheldig og satte ballen i eget mål to minutter ut i 2. omgang.

Fornøyd Ferguson

Ferguson ville likevel ikke kritisere sitt unge mannskap.

- Dette var ikke en kamp vi forventet å vinne, med tanke på at de stilte et mye mer rutinert mannskap. Men spillerne kjempet bra, og jeg tror kampen kunne blitt jevnere om de ikke hadde fått sin andre scoring. Den kom på et dårlig tidspunkt for oss, sa Ferguson i følge nettstedet Sportinglife.

Manageren får støtte av Ryan Giggs, en av få meriterte spillere på laget mot Deportivo.

- Kampen var ikke spesielt viktig, så det ga oss en sjanse til å hvile de faste spillere samt teste ungguttene. Men jeg synes vi gjorde en god kamp, og både jeg og Darren Fletcher hadde muligheten til å score, sier Giggs.

Om de store mulighetene for at United møter Real Madrid i kvartfinalen, sier Giggs:

- Alle lagene er store lag, og skal vi vinne turneringen må vi slå de beste.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling