For utbrent til å starte landskamp - på byen dagen etter

Raheem Sterling lager igjen overskrifter i britiske aviser.

SLITEN: Raheem Sterling skapte overskrifter da han ba Roy Hodgson om å hvile ham fra start i Estland-kampen den 11. Oktober. Nå har det kommet frem i britiske medier at han dro rett på byen dagen etter. Foto: EPA/VALDA KALNINA
SLITEN: Raheem Sterling skapte overskrifter da han ba Roy Hodgson om å hvile ham fra start i Estland-kampen den 11. Oktober. Nå har det kommet frem i britiske medier at han dro rett på byen dagen etter. Foto: EPA/VALDA KALNINA Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Forrige mandag fortalte den engelske landslagssjefen Roy Hodgson at Raheem Sterling sa han var utbrent og ba om å slippe å starte i Estland-kampen.

Nå skaper den hurtige midtbanespilleren igjen overskrifter i England, og den britiske avisen Daily Mail melder at Sterling ikke var mer utbrent enn at han kunne feste til tre på natten dagen etter.

Ute med England-kompiser Ifølge avisen var han ute med sine engelske landslagskamerater Danny Welbeck, Alex Oxlade-Chamberlain, og Jonjo Shelvey.

Utestedet det er snakk om er Cirque Le Soir, et utested med slanger, dverger og skjeggete damer som en del av underholdningen.

Vil ikke kommentere Raheem Sterling og hans representanter ble ifølge avisen kontaktet i går natt, men nektet å kommentere hendelsen.

Swansea City har på sin side bekreftet at Jonjo Shelvey fikk to dager fri etter England-kampen, og at de ikke har noen problemer med episoden.

Forsvares av sjefen Liverpools manager Brendan Rodgers tok Raheem Sterling i forsvar i etterkant av episoden der han ba om å stå over Estland-kampen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer