For utbrent til å starte landskamp - på byen dagen etter

Raheem Sterling lager igjen overskrifter i britiske aviser.

SLITEN: Raheem Sterling skapte overskrifter da han ba Roy Hodgson om å hvile ham fra start i Estland-kampen den 11. Oktober. Nå har det kommet frem i britiske medier at han dro rett på byen dagen etter. Foto: EPA/VALDA KALNINA
SLITEN: Raheem Sterling skapte overskrifter da han ba Roy Hodgson om å hvile ham fra start i Estland-kampen den 11. Oktober. Nå har det kommet frem i britiske medier at han dro rett på byen dagen etter. Foto: EPA/VALDA KALNINAVis mer

(Dagbladet): Forrige mandag fortalte den engelske landslagssjefen Roy Hodgson at Raheem Sterling sa han var utbrent og ba om å slippe å starte i Estland-kampen.

Nå skaper den hurtige midtbanespilleren igjen overskrifter i England, og den britiske avisen Daily Mail melder at Sterling ikke var mer utbrent enn at han kunne feste til tre på natten dagen etter.

Ute med England-kompiser Ifølge avisen var han ute med sine engelske landslagskamerater Danny Welbeck, Alex Oxlade-Chamberlain, og Jonjo Shelvey.

Utestedet det er snakk om er Cirque Le Soir, et utested med slanger, dverger og skjeggete damer som en del av underholdningen.

Vil ikke kommentere Raheem Sterling og hans representanter ble ifølge avisen kontaktet i går natt, men nektet å kommentere hendelsen.

Swansea City har på sin side bekreftet at Jonjo Shelvey fikk to dager fri etter England-kampen, og at de ikke har noen problemer med episoden.

Forsvares av sjefen Liverpools manager Brendan Rodgers tok Raheem Sterling i forsvar i etterkant av episoden der han ba om å stå over Estland-kampen.

- Raheem Sterling sa aldri på noe tidspunkt at han ikke ville spille for England, men nå blir han hengt ut og jeg tør påstå at kritikken ikke kommer til å stilne på et par uker, sa Rodgers

- Det har vært minst fem episoder der Raheem har sagt at han føler seg sliten før våre kamper også, men han har aldri nektet å spille, fortalte en forbannet Brendan Rodgers til Independent forrige fredag.

Liverpool tar imot Real Madrid i kveldens Champions League-oppgjør, og Raheem Sterling er igjen en overskrift i britiske medier.

Det så ikke ut til å prege ham i oppgjøret mot Queens Park Rangers i helgen, og Liverpool-fansen håper nok at det heller ikke preger ham i kveld.