Før var han Tromsøs maskot. I dag ble unggutten den store helten

Forverret AaFK-krisen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Aalesund - Tromsø 0-2ÅLESUND (Dagbladet): Både AaFK og Tromsø stod med kun ett fattig poeng før dagens møte i Ålesund.

Det impliserte to lag på desperat poengjakt på Color Line Stadion, og det var vertene som virket både mest desperate og mest giftige innledningsvis.

Likevel var det gjestene fra Tromsø som viste seg å være mest effektive.

Den store helten ble Mikael Norø Ingebrigtsen. 18-åringen, som var maskot for Tromsø og Steinar Nilsen for ti år siden, banket inn kampens første og viktigste scoring i sin første Tippeliga-kamp fra start.

Like før slutt punkterte targetspissen Zdenek Ondrasek kampen med sitt 2-0-mål og forverret AaFK-krisen.

- Når marginene er imot oss, ser vi ut som et bunnlag. Vi må se på hva som har gått galt. Vi klarer ikke å spille oss igjennom motstanderen, sier AaFK-trener Harald Aabekk til C More.

18-åring med drømmetreff Den første store sjansen kom etter sju minutter da tidligere Tromsø-spiller Jo Nymo Matland slo inn fra venstre. Leke James snek seg fri på bakerste stolpe og headet mot mål, men forsøket var bare nesten godt nok.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.