Forærte Dinamo seieren

Arsenal-keeper Jens Lehmann hadde en svart kveld. Nå er Arsenal på vei ut av Champions League.Inter ydmyket

Arsenal hadde presset på seg foran møte med Dinamo Kiev på bortebane. Etter å ha tapt 3-0 mot Inter på hjemmebane i første kamp og fattige 0-0 borte mot Lokomotiv Moskva måtte Wengers Arsenal overbevise.

Etter 27 minutter tok imidlertid Dinamo Kiev ledelsen ved Maksim Shatskikh. Et skudd gikk via to spillere og satte Arsenals keeper Jens Lehmann ut av spill og Shatskikh kunne enkelt trille inn ledermålet.

Arsenal var tafatte og Dinamo økte ledelsen i andre omgang etter en fryktelig tabbe av Lehmann. Lehamnn kom utenfor 16-meteren til Arsenal for å dempe en ball, men i stedet for å klarere opp på tribunen viste han at mange keepere ikke er så gode utenfor egen boks. Mottaket gikk rett til Valentin Belkevich, som kunne trille ballen i åpent mål.

Selv om Arsenal presterte en imponerende sluttspurt, klarte London-laget bare å redusere én gang ved Thierry Henry. Kolo Toure hadde et skudd i tverrliggeren på overtid, men det ble bare symptomatisk på situasjonen for det engelske laget.

I den andre kampen i Gruppe B slo Lokomotiv Moskva Inter 3-0. Inter presterte en elendig kamp etter å sparket Hector Cuper i helgen. Inter topper likevel gruppa fortsatt.

Juventus er det første laget som er kvalifisert for sluttspillet etter en imponerende forestilling hjemme på Delle Alpi mot Bjørn Tore Kvarmes Real Sociedad. Trezeguet og Di Vaio scoret to mål hver, før Tudor scoret selvmål på et innlegg. Mot slutten av kampen slappet Juventus av og lot Francisco De Pedro redusere nok en gang til 4-2. Real vant skuddstatistikken 9-6, men Juventus var dødelig effektive.

BOMTUR: Robert Pirés (t.v.) og Arsenal reiser tomhendte hjem fra Ukraina etter møtet med Dinamo Kiev og Tiberiu Ghioane.