Forbanna Berg

Henning Berg føler seg urettferdig behandlet i Rangers.

(Dagbladet.no): Den tidligere landslagskapteinen ble vraket fra både lag og stall da Ranges tapte 0-2 mot Dundee i går. I stedet spilte Frank De Boer.

Han er nederlender - akkurat manager Alex McLeishs førstelagstrener Jan Wouters. 35-årige Berg går langt i å antyde ureint spill om laguttaket i klubben.

Det fordi McLeish innrømmer å ha snakket med Nederlands landslagssjef og tidligere Rangers-sjef Dick Advocaat, før han hentet De Boer fra Galatasaray i januar.

- I tillegg har vi nederlandsk trener. Det er lett å legge sammen to og to. Jeg skjønner jo at Advocaat vil ha de Boer i form til EM, sier den tidligere landslagskapteinen til Aftenposten.

Den norske midtstopperens kontrakt med skottene går ut i sommer. Tanken på å avslutte karrieren med benkesliting liker han dårlig.

- Jeg kom til Rangers for å vinne noe, og for å spille kamper, sier Berg som synes gårsdagens kamp var «flau» for de blåkledde.

- Jeg trodde det viktigste for Rangers var å vinne, ikke å gjøre de Boer en tjeneste.

Ifølge den tidligere Manchester United-proffen har McLeish medgitt at Berg ikke har spilt seg ut av laget på grunn av dårlige kamper.

Og hvis det er noen trøst for lørenskoggutten, så varsler manageren endringer framover.

- Alt jeg kan si er at de finnes spillere som ikke var utpå i dag, som er tilgjengelige neste uke. De har en sjanse til å få spille etter denne kampen, sier McLeish til PA.

UTELATT:</B> Henning Berg reagerer på at Frank De Boer foretrekkes i Rangers' midtforsvar.