Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Lillestrøm - Vålerenga

Forbanna Lehne Olsen i pausen: - Nå må linjedommeren følge med. Jævla dommerfaen

Thomas Lehne Olsen mente han skulle hatt straffe før pause.

RASER ETTER DENNE SITUASJONEN: Thomas Lehne Olsen ble felt av Adam Larsen Kwarasey. Men dommeren mente Lillestrøm-spilleren sto i offside først. Foto: Geir Olsen / NTB scanpix
RASER ETTER DENNE SITUASJONEN: Thomas Lehne Olsen ble felt av Adam Larsen Kwarasey. Men dommeren mente Lillestrøm-spilleren sto i offside først. Foto: Geir Olsen / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

ÅRÅSEN/OSLO (Dagbladet): Lillestrøm og Vålerenga møtes i kveld til et av de største hatoppgjørene i Eliteserien. Oppgjøret er en kamp om himmel eller helvete, der bare seier er godt nok for begge lag.

Skuffa Lillestrøm-supportere fikk se Bård Finne få et skikkelig drømmetreff etter 33 minutter, da bergenseren satte inn 1-0 til gjestene på frispark fra rundt 20 meter.

Det var høy temperatur både på banen og tribunen i førsteomgangen, og minst to ganger ble det kastet en gjenstand inn på banen.

Vålerengas ledelse holdt til pause, men hadde det vært opp til Thomas Lehne Olsen skulle Lillestrøm i hvert fall fått muligheten til å utlikne på straffespark.

Like før hvilen ble Lehne Olsen spilt gjennom. TV-bildene er noe uklare, men det kan se ut som at 27-åringen var onside. I det Lehne Olsen skal til å ta ned ballen inne i 16-meteren ble han felt av Vålerenga-keeper Adam Larsen Kwarasey.

Forbanna

Dommer Tom Harald Hagen og hans makker på langsida vinket likevel for offside på Lillestrøm-spilleren, som åpenbart var uenig i avgjørelsen.

I pauseintervjuet med Eurosport fikk man se en svært forbanna Lehne Olsen som var misfornøyd med både laget og dommeren på sidelinja.

- Det er ikke så veldig bra fra vår side, men jeg synes vi starter ganske bra. Så får de altfor mye ball, vi må komme høyere og stå etter. Vi lar Abu stå og styre, så vi må opp i ringa. Og så må linjemannen begynne å følge med, sa Lehne Olsen.

Eurosports Jonas Bergh-Johnsen spurte Lehne Olsen om dette var nok en svært diskutabel avgjørelse mot Lillestrøm-spilleren.

- Ja. Jeg er drittlei. Igjen. Nå får de begynne å følge med, jævla dommerfaen, sa Lehne Olsen før han forlot intervjuet.

- Som å spille på hjemmebane

Vålerengas målscorer, Bård Finne, var i motsetning til motstanderen svært fornøyd i sitt intervju.

- Deilig, deilig. Et drømmetreff, sa Finne.

- Hva tenker du om atmosfæren, spurte Bergh-Johnsen.

- Fantastisk. Se på dette. Som å spille på hjemmebane, svarte Vålerenga-spilleren.

Amper Kippe

Etter 75 minutter ble det igjen ampert på Åråsen. Bård Finne løp i en Lillestrøm-spiller, og sammenstøtet så ut som et uhell.

MÅTTE HOLDES TILBAKE: Frode Kippe måtte holdes tilbake av lagkamerat Marko Maric. Foto: Geir Olsen / NTB scanpix
MÅTTE HOLDES TILBAKE: Frode Kippe måtte holdes tilbake av lagkamerat Marko Maric. Foto: Geir Olsen / NTB scanpix Vis mer

Tom Harald Hagen blåste da Finne ble liggende nede, men samtidig fyrte Amin Nouri avgårde en ball mot mål, kanskje i håp om å lobbe den over Marko Marić i Lillestrøm-målet.

Da ble Lillestrøm-legenden Frode Kippe forbanna.

Kippe og Nouri gikk i tottene på hverandre, mens lagkameratene gjorde alt for å holde de to fra hverandre. Marić brukte all sin kraft på å holde tilbake Kippe og lykkes heldigvis med det.

Dommer Hagen belønnet begge spillerne med gult kort for hendelsen.

Andre omgang er i gang. Følg kampen i vår live-feed her:

Hele Norges coronakart