Forbanna «wag»: - Hvem har baller til å beklage?

For ti år siden var alle «wags»-ene i rampelyset, nå er det bare pr-kåte Rebekah Vardy som stjeler avis-overskrifter.

HISSIG: Rebekah Vardy har blitt kjent for å være veldig ivrig og krass i sine Twitter-oppdateringer. Foto: Mark Large / Daily Mail / Solo Syndication
HISSIG: Rebekah Vardy har blitt kjent for å være veldig ivrig og krass i sine Twitter-oppdateringer. Foto: Mark Large / Daily Mail / Solo Syndication Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet/FourFourTwo) Uttrykket «wags» kommer av en sammenslåing av «wifes and girlfriends» til fotballspillerne, og ble kjent under VM 2006. Rebekah Vardy er det nyeste tilskuddet til gruppen av de kjente damene. Hun har i det siste tiltrukket seg oppmerksomhet igjennom å være veldig aktiv på Twitter, og nylig slo hun tilbake mot nett-trollene. Etter at det ble klart at Vardy blir i Leicester skrev kona «Jeg lurer på hvor mange av de som skrev unødvendig dritt om meg/oss som har baller nok til å beklage? Pinlig».

Nå har hun skrevet titalls Twitter-oppdateringer bare under EM og tiltrekker seg masse oppmerksomhet rundt svarene hun skriver til nett-troll og supportere. Da en kritiserte Jamie Vardys opptreden i 0-0 kampen mot Slovakia svarte frua « Hmm og la meg gjette du kunne gjort det bedre.. sitter sikkert og dytter pai i trynet! Oppfør deg».

Rebekahs aktivitet i sosiale medier har fått Wayne Rooney til å reagere melder The Times. Kapteinen og et par andre av de erfarne spillerne har tatt en prat med nykommerne og deres «wags». Spesielt Rebekah Vardy har fått beskjed om å være mindre aktiv i sosiale medier frem mot Island-kampen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer