Forbannet etter skandaleintervju

Alf-Inge Håland er fly forbannet etter et konstruert intervju i den engelske tabloidavisen News of the World. Ifølge avisa skal Håland ha sagt at United-kaptein Roy Keane er i mental ubalanse.

Uttalelsene skal ha kommet etter skandaletaklingen forrige helg, da Keane gjorde sitt beste for å skade Manchester Citys kaptein Alf-Inge Håland.

- Det er helt utrolig hva en så dårlig journalist har fått til. Jeg har aldri møtt mannen og jeg har ikke har ikke peiling på hvor han har hentet sitatene mine fra. Jeg har heller aldri sagt at Roy Keane er i mental ubalanse. Hvordan skulle jeg kunne vite det, sier Håland til Dagbladet.

- Det er helt utrolig hvor mye løgn journalisten har diktet opp, sier Håland.

- Minst seriøs

Han fikk mange telefoner i går etter at avisa slo stort opp at han hater både Roy Keane og Manchester United.

- News of the World er den minst seriøse avisa i England. Likevel er det den mest leste, sier Håland.

På avisas bakside spaserer Haaland foran en murvegg hvor det er skrevet: «Kill MUFC» (Drep Manchester United) og avisen skriver HATE (hat) med store bokstaver.

- Avisa har klippet et bilde fra et TV2-intervju. Det er utrolig at jeg kan bli framstilt slik. Faktum er at jeg har tre av mine beste kamerater fra United. Ole Gunnar Solskjær, Ronny Johnsen og Henning Berg, sier Håland.

Avviser pengerykter

Det har også versert flere rykter i England den siste uka om at Håland skal ha mottatt 20000 pund for intervjuet.

- Jeg skjønner ikke hvor det ryktet har dukket opp. Jeg har aldri snakket med avisa og skulle jeg ha mottatt penger, så ville jeg nok også visst hvilken dag intervjuet ble trykket.

- Dette overrasker meg ikke i det hele tatt. Det er så mye tull som blir skrevet i de engelske tabloidavisene, sier Håland.

Den engelske tabloidpressen slår også fast at Manchester Uniteds kaptein skal motta behandling for humørsvingninger på The Priory Clinic i Cheshire. Det spørs om det kan være nok en løgn diktet opp for å få en god historie?