Forbannet Flo

BODØ (Dagbladet): - Jostein sa jeg skulle få meg en albue i trynet om jeg ikke spilte mer fair, gliser Glimt-stopper Christian Steen etter at han hadde tatt fullstendig luven av en ilter stryning i går.

Jostein Flo, som har scoret ti mål på like mange kamper, opprettholdt den gode statistikken med et straffemål i går. Men han ble fullstendig utmanøvrert av hjemmelagets solide midtforsvar.

Trønder-doen Helge Aune og Christian Steen knuste Flo både i lufta og langs bakken. Den tidligere englandsproffen vant knapt en eneste hodeduell og var pottesur etter kampslutt.

Illsint okse

Også under kampen oppførte stryningen seg som en illsint okse, og da Godset raknet kom trusselen mot vanvittig hodesterke Steen.

Om ilddåpen mot store Flo mente Steen dette:

- Det gikk greit. Han er jo veldig god i lufta, men jeg syntes vi hadde brukbar kontroll både på han og de andre.

Det var bare en ting Glimts innlånte Rosenborg-stopper ikke likte - at Flo vant én duell i andre omgang.

Men Jostein Flo rakk å score sitt ellevte mål før Glimt overtok helt:

Ni minutter ut i andre omgang fikk Strømsgodset tildelt et straffespark. Jostein Flo sendte lærkula til venstre for Glimt-keeper Clas Guttulsrød. Dermed 2-2 og håp om tre poeng.

Blunder

Men så gjorde trener Kristoffersen en blunder. Han sendte enda flere folk framover.

- Vi hadde såpass god kontroll at vi gamblet med flere folk framover, sa en skuffet Kristoffersen etter kampen.

Da hadde Godset kjempet seg inn i en kamp som virket håpløs fra drammensernes synspunkt. Gjestene ble for grådige, og det utnyttet vertene i gult.