Forbannet Hushovd raser mot konkurrent

- Han er stein gal, sier nordmannen etter massespurten.

FAVORITTSEIER: Thor Hushovd må her konstatere at Mark Cavendish ble for sterk i spurten. Foto: AP
FAVORITTSEIER: Thor Hushovd må her konstatere at Mark Cavendish ble for sterk i spurten. Foto: AP Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

|||BRIGNOLES/OSLO (Dagbladet.no): Det ble som ventet en massespurt, da Tour de France-sirkuset i ettermiddag rullet inn i den lille byen Brignoles.

Og ikke overraskende var det Mark Cavendish (Columbia-Highroad) som var sterkest den siste kilometeren. Han hadde med seg mange hjelperyttere og fikk en kjempeposisjon inn på oppløpet.

Thor Hushovd (Cervelo) kom seg aldri helt fram, og klarte ikke ta igjen engelskmannen. Grimstad-mannen endte på 4. plass.

ForbannetEtter spurten gikk en rasende Thor Hushovd rett i Cervelo-bussen, fly forbannet på Danilo Napolitano (Katusha).

- Han må lære seg å kjøre. Han holdt på å velte og ta med seg alle spurterne foran seg. Jeg holdt på å bli kjørt ned av ham, han er stein gal, sier Hushovd.

Han mener at italieneren ikke oppfører seg særlig kollegialt i feltet.

- Han har ingen respekt og er ikke redd for å velte. Dette er ikke første gangen, men i dag var det ekstremt. Han kan ikke oppføre seg sånn.

Ødeleggende veltRett før spurterne tråkket til, var det et velt i feltet i forbindelse med en rundkjøring. Flere ryttere gikk i bakken og blant annet Tom Boonen måtte stoppe opp for å ikke havne i asfalten.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer