HEIT: Ola Kamara scoret sitt 9. mål for sesongen. Foto: Scanpix
HEIT: Ola Kamara scoret sitt 9. mål for sesongen. Foto: ScanpixVis mer

Forbannet Kamara fortsetter å herje i USA: – Jeg kommer ikke til å klare å sove i natt

Ola Kamara scoret sitt niende mål for sesongen mot DC United, men likevel ble det bare ett poeng på Columbus Crew.

26-åringen flikket inn 1-0 til hjemmelaget på et innlegg etter 63 minutter natt til søndag norsk tid, men en sen utligning ødela kvelden for den norske spissen. Columbus måtte spille med ti mann etter en utvisning i det 74. minutt, og rett før full tid gjorde DC Uniteds Fabian Espindola 1-1.

– Jeg kommer ikke til å klare å sove i natt. Frustrasjonsnivået er sinnssykt høyt, skrev Kamara på Twitter etter at seieren glapp.

Sliter med poengfangsten

Det er imidlertid ikke første gang Kamara scorer uten at Columbus får med seg full pott. På de seks seriekampene 26-åringen har bidratt med nettsus har laget kun fått med seg 5 av 18 poeng.

Med sju kamper uten seier begynner det å se vanskelig ut for Columbus å nå målet om playoff. Laget ligger nest sist i Eastern Conference med fem poeng opp til den siste playoffplassen.

Kamara ble nylig kåret til den heteste spilleren i MLS av nettstedet Bleacher Report. Kun David Villa (12) og Ignacio Piatti (11) har scoret flere mål i ligaen.

– Columbus Crew har mange bekymringer for øyeblikket, men formen til Ola Kamara er ikke en av dem, skriver nettstedet.

15-åring debuterte

For øvrig debuterte 15 år gamle Alphonso Davies for Vancouver Whitecaps i 2-2-kampen mot Orlando City lørdag og ble MLSs nest yngste spiller i historien.

Det tidligere stortalentet Freddy Adu debuterte da han var bare 14 år gammel i 2004. 27-åringen spiller nå for Tampa Bay Rowdies. (©NTB)