Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Forbannet Messi om overgangsryktene: - Løgn!

Har ingen planer om å dra.

(Dagbladet): Flere spanske medier har den siste tiden rapportert om det som skal være store uenigheter internt i Barcelona - både i spillergarderoben og på styrerommet.

Det har også blitt rapportert om uenigheter mellom trener Luis Enrique og lagets store stjerne, Lionel Messi. Ifølge britiske The Sun ville Messi være åpen for å forlate klubben han har tilbragt hele sin karriere i. Heteste kandidat skal være Chelsea.

Nå avfeier Messi selv påstandene om at han er på kant med Enrique og på vei bort:

- Jeg er lei av alle tingene folk har sagt. De sier det som om det er jeg som styrer klubben og det er ikke slik det er. Jeg ber ingen om å ta avgjørelser. Jeg har ingen planer om å dra, ikke til Chelsea, ikke til Manchester City. Alt folk har sagt er løgner, og jeg vil at folk skal vite det, sier Messi til Barca TV ifølge AS.

Lei drittslenigingen Messi fortsetter med at han er lei av all drittslengingen

- Folk sier dette fordi de vil skape uro for oss, og de kaster dritt mot oss. Og disse angrepene kommer ikke fra Madrid, sier 27-åringen.

Tidligere assistenttrener i Barcelona, Henk ten Cate, hevdet i forrige uke at problemene i Barcelona hadde startet for to år siden, og at Messi kun var i Barcelona på grunn av et løfte han ga avdøde Tito Vilanova på dødsleiet.

Nektet å svare Etter å ha slått fjorårets ligamester Atletico Madrid på Camp Nou i går, fikk også Neymar spørsmål om uroen i Barcelona. Det var han lite villig til å svare utfyllende på.

- Det som har skjedd har skjedd. Vi spillere har fokusert på å få overskriftene tilbake på det som skjer på banen, sier Neymar i invervjuet som ble vist på C More.

BENEKTER OVERGANGSRYKTENE: - Jeg har ingen planer om å dra, ikke til Chelsea, ikke til Manchester City. Alt folk har sagt er løgner, sier Lionel Messi. Foto: AP Photo/Manu Fernandez
BENEKTER OVERGANGSRYKTENE: - Jeg har ingen planer om å dra, ikke til Chelsea, ikke til Manchester City. Alt folk har sagt er løgner, sier Lionel Messi. Foto: AP Photo/Manu Fernandez Vis mer

- Er dere misfornøyde med Enrique?

- Det ønsker jeg ikke å svare på.

- Hvem bestemmer mest - Messi eller Enrique?

- Det er president Bartomeu, svarte Neymar.
Lik Dagbladet Sporten på Facebook.