Forbannet over trenerspørsmål

ÅRÅSEN (Dagbladet): Til slutt sprakk det for midlertidig trener Øystein Gåre, etter som pressen ikke ville gi slipp på spørsmålet om han er aktuell som hovedtrener for Bodø/Glimt resten av sesongen: - Nå orker jeg ikke mer synsing om min person, tordnet han.

To ganger tidligere har spillerutvikler Øystein Gåre sittet med treneransvar i Bodø/Glimt. Sammen med tidligere Vålerenga-trener Tom Nordli er han heteste navn til å lede troppene videre. Trener Dag Opjordsmoen trakk seg i midten av forrige uke på grunn av mistillit i spillergruppa.

- Nå ser jeg på meg selv som vikar. Jeg har ennå ikke rukket å tenke så mye på resten av sesongen, sier Gåre.

Lillestrøms nye yndling, Clayton Zane, skallet inn 1- 0 til hjemmelaget ti minutter før full tid i går og etterlot nordlendingene med følgende dystre statistikk: Ett poeng på seks kamper.

- Det er ikke lett med sju mann ute av drift, som nesten alle er bærebjelker i klubben, forklarer Gåre.

Øystein Gåre mener Bodøs lille store sønn, Jan Ivar Mini Jakobsen, må ta på seg deler av ansvaret for at Dag Opjordsmoen måtte gå. Mini var ute med rappkjeften og lanserte Opjordsmoens avgang på TV2.

- Vi har mistet en hovedtrener etter medvirkning av Mini Jakobsen. Mer vil jeg ikke si om den saken.

Bodø-kaptein Stig Johansen kriget tappert og var bestemann blant mange dårlige på Åråsen i går.

- Scoringen til Zane var som en skikkelig knyttneve i trynet. Sånt kjenner du i hele kroppen. Vi sliter tungt nå. Men onsdag blir det krig i Nord-Norge. Vi får besøk av Tromsø som også har tapt fire strake, sier Johansen.

- Helt herlig å avgjøre i en ellers dårlig kamp. Jeg føler meg tryggere og har stor selvtillit etter at LSK kjøpte meg, sier matchvinner Clayton Zane.

<B>ARVTAGEREN? </B>Spillerutvikler Øystein Gåre orker ikke mer diskusjon rundt treneransvar i Bodø/Glimt. - Nå ser jeg på meg selv som vikar, sier Gåre.