Forbannet på Real-ledelsen

- Hodet mitt er i Chelsea, sier Robinho.

• Direkte 14.30: Chelsea - Tottenham

(Dagbladet.no) Silly Season (engelskmennenes betegnelse av sommerens treningskamper og overganger) i år har vært preget av kranglene rundt Cristiano Ronaldo, Gareth Barry, Dimitar Berbatov og Robinho.

Alle spillerne har uttrykt sterke ønsker om å forlate klubbene sine, som har nektet å gi slipp på juvelene sine.

I formiddag innkalte Robinho til en pressekonferanse i Madrid, hvor han langet ut mot Real Madrid og gjentok sitt ønske om å forlate hovedstadsklubben.

- Jeg har allerede sagt fra til klubben og til Bernd Schuster (trener) at jeg vil bort. Hodet mitt er i Chelsea nå, sier Robinho.

- Agenten min har dratt for å møte klubbledelsen (i Real Madrid) tusen ganger, og de har ikke vist noen stor vilje etter å beholde meg. Nå, etter at de ikke har klart å hente inn noen nye, vil de plutselig at jeg skal bli.

Vil ha 300 mill.

Real Madrid skal ha takket nei til et bud på 200 millioner kroner, som Chelsea kom med for en måneds tid siden. Spanjolene mente brasilianeren er verdt rundt 300, men det er ikke utenkelig at de to klubbene nå blir enige om noe midt imellom.

VIL BORT: Robinho er ikke med i Real Madrid-troppen som serieåpner i kveld og han legger ikke skjul på at han vil bort. Foto: REUTERS
VIL BORT: Robinho er ikke med i Real Madrid-troppen som serieåpner i kveld og han legger ikke skjul på at han vil bort. Foto: REUTERS Vis mer

Noe som imidlertid har satt denne overgangen i fare er at de to Real Madrid-målene David Villa (Valencia) og Santi Carzola (Villarreal) begge har fornyet kontraktene med sine klubber.

Det er ingen tvil om at Robinho er en spiller Luis Felipe Scolari har hatt høyt på lista si hele sommeren, men de siste dagene har selv Chelsea-manageren vært usikker.

- Jeg vet ikke hva som vil skje, men jeg mener vi er gode nok til å vinne serien også uten ham på laget, sier Scolari ifølge The Mirror.

Tidligere denne uka var derimot Chelsea så sikre på at avtalen var i orden at du i et par timer kunne bestille Chelsea-drakter med «Robinho» på ryggen fra den offisielle supporterbutikken.

- Dårlige rådgivere

Real Madrid-president Ramon Calderon er veldig lite tilfreds med denne saken, og han mener agentene til Robinho har mye av skylda.

- Jeg mener at representantene hans gir ham veldig dårlige råd. Jeg har stor tro på gutten, og mener han har mange kvaliteter som gjør at han kan ha suksess her. Derfor må jeg bare forsvare interessene til klubben på best mulig måte. Det er normalt at en spiller kan få lyst til å bytte klubb. I dette tilfellet virker det derimot feil å gjøre det, men det er jo hans problem, sier Calderon ifølge The Press Association.

Allerede før helga bestemte Real-trener Bernd Schuster seg for å vrake Robinho. På grunn av alt støyet rundt brasilianeren ble han ikke tatt med i troppen som spiller kveldens serieåpning mot Deportivo La Coruna.

Forbannet på Real-ledelsen

Schuster har imidlertid uttalt at han er sikker på at han skal få Robinho til å storspille i Real-drakta igjen.

- Schuster er ikke faren min, han er en trener. Han kan ikke tvinge meg til noen ting, sier Robinho.

FORBANNET: Brasilianske Robinho innkalte i dag til en pressekonferanse for å si at han vil til Chelsea.