Jessica Andrade

Forbauser med nakenbilder

UFC-stjerna hev seg på OnlyFans-trenden, så opplevde hun marerittet.

MESTER: Jessica Andrade avbildet etter at hun vant tittelkampen momt Rose Namajunas i Rio de Janeiro i 2019. Foto: NTB
MESTER: Jessica Andrade avbildet etter at hun vant tittelkampen momt Rose Namajunas i Rio de Janeiro i 2019. Foto: NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Jessica Andrade har tidligere holdt tittelbelte, og er blant de mest profilerte kvinnene i UFC-sirkuset.

For å øke inntekten etter at hun flyttet permanent til Las Vegas opprettet den brasilianske MMA-fighteren en OnlyFans-konto, hvor hun har solgt nakenbilder, skriver MMA Fighting, som har intervjuet stjerna.

- Ikke så sint

I etterkant har flere av bildene hun har lagt ut spredt seg i Brasil.

- Jeg ble ikke så sint, fordi jeg var allerede klar over at dette var noe som kunne skje. Jeg har sett det skje med andre, og skjønte det ville skje med meg til slutt, sier hun til MMA Fighting.

BRA IGJEN: UFC-utøveren Joanna Jedrzejczyk begynner endelig å få sitt normale ansikt tilbake etter skrekkscenene fra tidligere i vår. Video: Rødt Kort. Vis mer

- Bildene var en pakke til én person. Ikke alle er ærlige, og du kjenner ikke til hvilken hensikt mennesker har. Det er en opplevelse jeg har lært av, sier hun videre.

Angrer ikke

29-åringen annonserte tidligere i karrieren at hun er lesbisk. I 2019 giftet hun seg med kjæresten Fernanda Gomes.

I intervjuet forteller Andrade at opplevelsen med å dele sin legning med resten av verden lærte henne å ignorere negative meldinger.

MMA Fighting skriver at valget om å hive seg på OnlyFans-trenden ble gjort sammen med kona, og skal foreløpig ha vært et økonomisk gunstig valg.

- Jeg betalte bilen min, og seks-sju måneders leie i Las Vegas på forhånd. Jeg har ikke engang brukt pengene fra min siste kamp. Jeg kunne betale regningene mine i Brasil, hjelpe familien min, og familien til Fernanda (kona) med OnlyFans-penger, forklarer hun.

Hun legger derimot til at hun i øyeblikket har tatt en pause fra nettsida mens hun forbereder seg til å møte Cynthia Calvillo i oktogonen 25. september.

I Norge har flere mediepersonligheter kommet med krass kritikk mot influencere som reklamerer for OnlyFans-kontoer med seksualisert innhold. Andrade tar sitt eget valg i forsvar.

- Folk tror det bare er porno, men det er ikke bare det. Det er en plattform for å vise sitt daglige liv, kamper og ting man gjør. Dessuten er jeg 30 år, kroppen min vil ikke se bra ut for alltid. Man må nyte det mens man kan, ingen vil se den seinere, spøker hun i intervjuet.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer